Категорія: Співпраця з роботодавцями
-
Гостьова лекція Андрія Клюса
As part of the implementation of measures to involve employers in the educational process in accordance with the content of the educational and professional programme Hotel and Restaurant Business, students of the relevant speciality of our college joined an online lecture by Andrii Klius, the chef and manager of the Mediterranean restaurant “Kritikos”, a graduate…
-
Зустріч здобувачів освіти з представниками компанії «Mavista»
26 березня відбулася зустріч здобувачів освіти коледжу з представниками компанії «Mavista», яка допомагає студентам і учням пройти практику на провідних підприємствах Німеччини. Зміст практики відповідатиме навчальним планам підготовки майбутніх фахівців конкретної освітньо-професійної програми. Представник компанії ознайомила здобувачів освіти з напрямками практики. Молодь мала змогу почути відповіді на питання щодо специфіки підприємств і можливостей власного професійного зростання. Було зазначено,…
-
Продовжуємо впроваджувати практичний досвід в освітній процес
As part of the study of the educational component “Professional Etiquette and Psychology of Service”, a binary lecture was held for Tourism students with the involvement of an industry expert, co-owner of the Empire Tour travel agency, travel blogger, and public figure Serhii Filipchuk. The stakeholder shared his vision of current trends in this area…
-
Екскурсія на ТОВ “Модерн-Експо”
14 березня у рамках програми тижня циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії здобувачі освіти ОПП Інженерія програмного забезпечення та Компʼютерна інженерія разом з викладачами Романом Демедюком та Олегом Ройком відвідали з екскурсією ТОВ “Модерн-Експо”. “Модерн-Експо” – це провідний виробник і постачальник торговельного обладнання в Центральній та Східній Європі. У ході екскурсії, яку провела менеджер…
-
Підвищення кваліфікації кухарів в коледжі як ключовий компонент реформи шкільного харчування
Директор Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» взяв участь у Волинському регіональному форумі «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи». Захід зібрав представників громад, керівників освітніх закладів та управлінців галузі і був присвячений аналізу перших результатів та поглибленню реформи шкільного харчування. З вітальним словом до присутніх звернулася перша леді Олена Зеленська, яка є…
-
Практична підготовка як фактор підвищення конкурентоздатності майбутніх випускників
Практична підготовка є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми Харчові технології. Вона відіграє важливу роль у підготовці майбутніх спеціалістів, адже дозволяє здобувачам освіти посилити формування своїх професійних навичок, здобути практичний досвід, зрозуміти потреби ринку праці та краще підготуватися до майбутньої кар’єри на підприємствах харчової галузі. Однією з потужних баз практики для здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології…
-
Екскурсія до компанії InternetDevels
Проведення екскурсій здобувачів освіти на підприємства є важливим фактором, що забезпечує якість підготовки. Ці заходи розширюють горизонти студентів, допомагаючи їм отримати глибше розуміння реальних викликів і вимог сучасного ринку праці. Вони також є важливою ланкою у інтеграції теоретичних знань у практичний контекст. У рамках такої ініціативи, 28 листопада 2023 року здобувачі освіти, які навчаються за…
-
Онлайн-вебінар «РЕСТОСІЛЬПО»
As part of the measures to involve employers in the educational process in accordance with the content of the Educational Professional Program “Hotel and Restaurant Business,” an online webinar, “RESTA SILPO,” with the director of the Resto Silpo office, Olena Polkovnikova, was held on 20 November 2023, organized by the NUFT Graduate Employment Department. У…
-
Здобувачі освіти ОПП Облік і оподаткування, Фінанси, банківська справа та страхування, Підприємництво, торгівля та біржова діяльність відвідали Центр обслуговування платників податків Головного управління Державної податкової служби у Волинській області
Формування компетентностей здобувачів освіти – це складний, багатогранний процес. Він відбувається у тісній взаємодії не тільки учасників освітнього процесу, а й стейкхолдерів, які ефективно впливають на цей процес. З метою підсилення формування спеціальних компетентностей здобувачів освіти, таких, як здатність перевіряти законність, достовірність, економічну доцільність господарських і фінансових операцій з метою збереження власності, попередження порушень та…
-
Відкрита гостьова лекція на тему “NoSQL технології баз даних на прикладі MongoDB”
20 листопада 2023 року відбулась відкрита гостьова лекція Артема Кавари, розробника програмного забезпечення компанії Epam Systems Ukraine, на тему «NoSQL технології баз даних на прикладі MongoDB». Лекція була проведена для здобувачів освіти третього курсу освітньо-професійної програми Інженерія програмного забезпечення в рамках освітнього компоненту «Бази даних». Під час лекції Артем розповів про особливості NoSQL баз даних,…
-
Проблеми та тенденції розвитку людино-машинної взаємодії
02 листопада 2023 року відбулась відкрита гостьова лекція на тему “Проблеми та тенденції розвитку людино-машинної взаємодії”, доповідач Вадим Махомед, Founder & CEO компанії ideil. Лекція проводилась для здобувачів освіти четвертого курсу, які навчаються за освітньо-професійною програмою “Інженерія програмного забезпечення” в рамках світнього компоненту “Людино-машинна взаємодія”. У ході лекції було розглянуто складові людино-машинної взаємодії.…
-
Налагодження тісної співпраці із зовнішніми стейкходлерами
В переддень Дня працівників харчової промисловості, до коледжу завітав власник ТОВ «Хлібні Інвестиції» Триндюк Юрій Григорович, який перебуває в Луцьку з робочим візитом. ТОВ «Хлібні Інвестиції» – це лідер, що об`єднує в своєму складі п’ять хлібокомбінатів, в т.ч і ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ». ТОВ «Хлібні Інвестиції» має багаторічний досвід роботи, постійно досліджує потреби продовольчого ринку країни…