Категорія: Співпраця з роботодавцями

  • Договір про співпрацю з компанією ideil.

    Договір про співпрацю з компанією ideil.

    Сьогодні співпраця між закладами освіти і роботодавцями відіграє одну з ключових ролей для забезпечення якості освіти. 08 травня відбулась екскурсія здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Інженерія програмного забезпечення, до компанії ideil. ТОВ «ІДЕЙЛ» є провідним розробником вебзастосунків та мобільних рішень на ринку України. Протягом екскурсії здобувачі освіти змогли ознайомитись з особливостями проєктів та […]

    Читати далі >

  • Можливості міжнародного стажування: зустріч із стейкхолдером

    Можливості міжнародного стажування: зустріч із стейкхолдером

    The traditional spring meeting of lecturers and students of the educational and professional programmes 242 “Tourism” and 241 “Hotel and Restaurant Business” with the stakeholder, director of the hotel chain Stafforent LLC (Bulgaria) Maksym Komarov took place at the Volyn Professional College NUFT. They discussed internships in the Stafforent hotel chain for students studying on […]

    Читати далі >

  • Навчальні екскурсії як інструмент поглиблення спеціальних компетентностей

    Навчальні екскурсії як інструмент поглиблення спеціальних компетентностей

    У рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій здобувачі освіти ІІ курсу освітньо-професійної програми Харчові технології відвідали відому у Луцьку та за його межами броварню «Luchan Brothers’ Brewery». Заступник директора з маркетингу Наталія Петрівна Попович провела підприємством цікаву та пізнавальну екскурсію. Вона розповіла про історію започаткування пивоварні, асортимент продукції, що випускається, окрему увагу приділила […]

    Читати далі >

  • Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»

    Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»

    17 квітня у рамках меморандуму про співпрацю було проведено лекцію для студентів Волинського фахового коледжу НУХТ на тему «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції». Лектор, Олена Середюк, наша випускниця, фахівець Національної служби посередництва та примирення, не лише глибоко розкрила теоретичні аспекти роботи НСПП, але й поділилася практичним досвідом. Студенти дізналися, що Національна […]

    Читати далі >

  • Майстер-клас у кондитерській студії-кавʼярні «Світ Десертів»

    Майстер-клас у кондитерській студії-кавʼярні «Світ Десертів»

    Здобувачі освіти групи ХТ-33 освітньої програми «Харчові технології» у рамках вивчення освітнього компонента «Технологія борошняних кондитерських виробів» відвідали майстер-клас у кондитерській студії-кав’ярні «Світ Десертів». Засновниця студії-кав’ярні – шеф-кондитер Світлана Скопюк, яка є неймовірним і досвідченим фахівцем кондитерського виробництва ознайомила здобувачів освіти з історією та технологією приготування макаронс. Вона поділилась своїми знаннями та секретами приготування  популярного […]

    Читати далі >

  • Заняття-екскурсія у кав’ярню мережі ALPACA

    Заняття-екскурсія у кав’ярню мережі ALPACA

    In the process of studying the “Restaurant Management” subject, the students of the Hotel and Restaurant Business programme visited the new cafe of the ALPACA chain, where they met the stakeholder, the manager Galina Kaliuzhna, a graduate of our educational institution. The staff of the coffee shop suggested internships and employment for the students of […]

    Читати далі >

  • Виїзне практичне заняття  у готелі Ribas Rooms Lutsk

    Виїзне практичне заняття  у готелі Ribas Rooms Lutsk

    As part of the study of the educational professional component “Hotel Management”, an on-site practical lesson was held for students for the educational and professional programme “Hotel and Restaurant Business” at the Ribas Rooms Lutsk Hotel. The students got acquainted with the hotel rooms, a restaurant, conference services, coworking, SPA, and other hotel services. В […]

    Читати далі >

  • Гостьова лекція Андрія Клюса

    Гостьова лекція Андрія Клюса

    As part of the implementation of measures to involve employers in the educational process in accordance with the content of the educational and professional programme Hotel and Restaurant Business, students of the relevant speciality of our college joined an online lecture by Andrii Klius, the chef and manager of the Mediterranean restaurant “Kritikos”, a graduate […]

    Читати далі >

  • Зустріч здобувачів освіти з представниками компанії «Mavista»

    Зустріч здобувачів освіти з представниками компанії «Mavista»

    26 березня відбулася зустріч здобувачів освіти коледжу з представниками компанії «Mavista», яка допомагає студентам і учням пройти практику на провідних підприємствах Німеччини. Зміст практики відповідатиме навчальним планам підготовки майбутніх фахівців конкретної освітньо-професійної програми. Представник компанії ознайомила здобувачів освіти з напрямками практики. Молодь мала змогу почути відповіді на питання щодо специфіки підприємств і можливостей власного професійного зростання. Було зазначено, […]

    Читати далі >

  • Продовжуємо впроваджувати практичний досвід в освітній процес

    Продовжуємо впроваджувати практичний досвід в освітній процес

    As part of the study of the educational component “Professional Etiquette and Psychology of Service”, a binary lecture was held for Tourism students with the involvement of an industry expert, co-owner of the Empire Tour travel agency, travel blogger, and public figure Serhii Filipchuk. The stakeholder shared his vision of current trends in this area […]

    Читати далі >

  • Екскурсія на ТОВ “Модерн-Експо”

    Екскурсія на ТОВ “Модерн-Експо”

    14 березня у рамках програми тижня циклової випускової комісії комп’ютерної та програмної інженерії здобувачі освіти ОПП Інженерія програмного забезпечення та Компʼютерна інженерія разом з викладачами Романом Демедюком та Олегом Ройком відвідали з екскурсією ТОВ “Модерн-Експо”. “Модерн-Експо” – це провідний виробник і постачальник торговельного обладнання в Центральній та Східній Європі. У ході екскурсії, яку провела менеджер […]

    Читати далі >

  • Підвищення кваліфікації кухарів в коледжі як ключовий компонент реформи шкільного харчування

    Підвищення кваліфікації кухарів в коледжі як ключовий компонент реформи шкільного харчування

    Директор Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» взяв участь у Волинському регіональному форумі «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи». Захід зібрав представників громад, керівників освітніх закладів та управлінців галузі і був присвячений аналізу перших результатів та поглибленню реформи шкільного харчування. З вітальним словом до присутніх звернулася перша леді Олена Зеленська, яка є […]

    Читати далі >