Категорія: Практична підготовка
-
Практикум-екскурсія як форма забезпечення регіональної компоненти ОПП Туризм
As part of the study of the professional educational components “Hotel Business,” “Excursion Studies,” “Marketing Fundamentals,” and “Foreign Language for Hotel and Restaurant Business,” students of the educational and professional programme “Tourism” conducted a workshop tour of business-class hotels in the central historical part of Lutsk. Beforehand, the students were given tasks such as analyzing…
-
Практична підготовка як структурна ланка освітнього процесу здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»
One of the tasks of up-to-date education is to create conditions for the effective adaptation of future specialists in a professional environment and their perception of models of professional behaviour. As part of the signed partnership agreements on the organisation of internships between the college and stakeholders, Hotel and Restaurant Business and Tourism educational professional…
-
Навчальна практика здобувачів ОПП Облік і оподаткування
Навчальна практика є важливою складовою підготовки здобувачів освіти за ОПП “Облік і оподаткування”. Вона сприяє набуттю практичних навичок, необхідних для майбутньої професійної діяльності, забезпечує глибше розуміння теоретичних знань. Здобувачі освіти ознайомилися з реальними умовами роботи у сфері бухгалтерського обліку за допомогою сучасних програмних продуктів, таких як ISPro, M.e.doc. Успішне набуття навичок роботи з комп’ютерною програмою…
-
Участь студентів коледжу у програмі обміну «Еразмус+»
Студенти відділень туризму та готельно-ресторанної справи і харчових технологій Волинського фахового коледжу НУХТ розпочали навчання за програмою академічної мобільності «Еразмус+» в Ризі, Латвія. Основні цілі програми «Еразмус+» – підвищення якості освіти в Європі, розвиток мобільності та культурних зв’язків студентів європейських та сусідніх із ЄС країн, сприяти розвитку молодих людей як висококваліфікованих та неупереджених майбутніх професіоналів…
-
Договір про співпрацю з компанією ideil.
Сьогодні співпраця між закладами освіти і роботодавцями відіграє одну з ключових ролей для забезпечення якості освіти. 08 травня відбулась екскурсія здобувачів освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою Інженерія програмного забезпечення, до компанії ideil. ТОВ «ІДЕЙЛ» є провідним розробником вебзастосунків та мобільних рішень на ринку України. Протягом екскурсії здобувачі освіти змогли ознайомитись з особливостями проєктів та…
-
Дослідження секретів приготування та оздоблення великодньої випічки
Великдень вважається одним із найбільших християнських свят, тому і підготовка до нього завжди є ретельною. Приготування великодньої випічки є одним із ключових аспектів цього свята, які зберігають наші традиції, духовність та культурну спадщину. Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології в межах освітньої компоненти «Технологія борошняних та кондитерських виробів» під керівництвом Юлії Сидорук та Яни Козакової…
-
Формуємо початкові знання та навички при приготуванні перших страв
The students of the educational professional programme “Hotel and Restaurant Business” worked on the topic “Preparation of First Dishes” during the laboratory classes on the educational component “Technology of Restaurant Products”. The purpose of the laboratory work was to develop basic knowledge and skills in cooking soups and cutting food. Здобувачі ОПП «Готельно-ресторанна справа» в…
-
Майстер-клас «Дослідження властивостей харчових речовин методами аналітичного аналізу»
17 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій викладач фахових дисциплін Богдан Галина Іванівна провела майстер-клас з освітнього компоненту «Аналітична хімія» для здобувачів ОПП Харчові технології. Таку сучасну форму заняття було вибрано для відпрацювання в малих групах практичних навичок застосування методів аналітичного аналізу з метою формування мотивації до самонавчання, самовдосконалення, саморозвитку. Здобувачам…
-
Майстер-клас у кондитерській студії-кавʼярні «Світ Десертів»
Здобувачі освіти групи ХТ-33 освітньої програми «Харчові технології» у рамках вивчення освітнього компонента «Технологія борошняних кондитерських виробів» відвідали майстер-клас у кондитерській студії-кав’ярні «Світ Десертів». Засновниця студії-кав’ярні – шеф-кондитер Світлана Скопюк, яка є неймовірним і досвідченим фахівцем кондитерського виробництва ознайомила здобувачів освіти з історією та технологією приготування макаронс. Вона поділилась своїми знаннями та секретами приготування популярного…
-
Виїзне практичне заняття у готелі Ribas Rooms Lutsk
As part of the study of the educational professional component “Hotel Management”, an on-site practical lesson was held for students for the educational and professional programme “Hotel and Restaurant Business” at the Ribas Rooms Lutsk Hotel. The students got acquainted with the hotel rooms, a restaurant, conference services, coworking, SPA, and other hotel services. В…
-
Відпрацювання навичок організації бенкету-чай
In the process of studying the educational components “Restaurant Management” and “Bar Business and Sommelier Organisation”, the students of the study programme “Hotel and Restaurant Business” practised the skills of selecting tableware and table setting before serving hot drinks, the order and serving of hot drinks and organising a tea party. Споживання чаю пов’язане з…
-
Апробація нового екскурсійного продукту
The students of the educational professional programme Tourism tried the new excursion route during an on-site practical lesson on the educational component “Excursion Studies”. The students completed the main process of developing an original tour itinerary, from the selection of objects to the assembling of the full range of possible services on the route. Сьогодні…