Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Знайомство з можливостями грантової платформи «Зроблено в Україні» майбутніх фахівців з управління та адміністрування
Відокремлений структурний підрозділ «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» активно сприяє професійному розвитку своїх студентів та ознайомленню їх з актуальними державними ініціативами. Здобувачі освіти освітньо-професійних програм «Менеджмент та підприємництво», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» відвідали Луцьку філію Волинського обласного центру зайнятості, де їм було презентовано можливості національної платформи «Зроблено в Україні». Національна платформа
-
«Сила у часі» – мистецтво О. Дишка у формуванні туристичного іміджу Волині
Students of the educational and professional program Tourism at the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, as part of their studies of the academic components “History and Culture of Ukraine” and “World Culture and Art,” visited the exhibition project by Volyn artist Oleksandr Dyshko, “Power in Time. Painting, Graphics,” which is
-
Стартував цикл гостьових лекцій Upgrade Talks від ПрАТ «Едельвіка»
Тема першої зустрічі: «Знайомство з реальним виробництвом та фінансовими аспектами діяльності ПрАТ «Едельвіка» У межах освітнього процесу та реалізації практико орієнтованого навчання для здобувачів освіти спеціальностей D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок та D1 Облік та оподаткування стартував новий цикл гостьових лекцій Upgrade Talks: цикл зустрічей із практиками. Першу лекцію провели представники ПрАТ
-
Гостьова лекція від Forvis Mazars: «Аудит без паніки – як почати кар’єру в професії»
У межах реалізації Освітньо-професійної програми підготовки фахівців зі спеціальності D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, та Освітньо-професійної програми підготовки фахівців зі спеціальності D1 Облік і оподаткування здобувачі освіти коледжу взяли участь у гостьовій лекції міжнародної аудиторської компанії Forvis Mazars на тему «Аудит без паніки: як почати кар’єру в професії». Захід мав на меті
-
У коледжі відбулася гостьова лекція про кар’єру мережевого інженера
20 жовтня в нашому коледжі відбулася цікава та змістовна гостьова лекція від досвідченого мережевого інженера компанії Sia Evolution Тетяни Бірук на тему “Кар’єра від сисадміна до мережевого інженера: мережевий фундамент інтернету”. Лекцію відвідали здобувачі освіти 2 курсу, які начаються за ОПП Компʼютерна інженерія та Інженерія програмного забезпечення. 📊 Переглянути презентацію спікерки можна за посиланням Тетяна Бірук поділилася своїм
-
Гостьова лекція від фахівця Національної служби посередництва та примирення
08 жовтня 2025 року у рамках меморандуму про співпрацю було проведено гостьову лекцію для здобувачів освіти з ОПП «Облік і оподаткування» та ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування» у Волинському фаховому коледжу НУХТ на тему «Національна служба посередництва і примирення. Ваш партнер у вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів)». Лектор, Олена Середюк, випускниця коледжу, фахівець Національної
-
Кава як елемент культури гостинності: інтегроване заняття для майбутніх фахівців HoReCa
On International Coffee Day, students majoring in Hotel and Restaurant Business participated in a joint class combining the educational disciplines English for the Hotel and Restaurant Business, taught by lecturers Oksana Kharkovska and Yuliia Sus. The topic of the meeting was “Coffee and Coffee Drinks,” as this beverage is an integral part of the culture
-
Викладач Волинського фахового коледжу НУХТ долучилася до фестивалю Coffee, Books & Vintage у Львові
On October 5, Lviv hosted the traditional Coffee, Books & Vintage festival, which brought together lovers of coffee, art, and sustainable development ideas. Tetyana Ishchyk, a teacher of professional disciplines at the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, who actively introduces modern trends in coffee culture into the educational process, was
-
Міжнародний День туризму у коледжі: спорт, подорожі та традиції гостинності
The Volyn Professional College of the National University of Food Technologies celebrated International Tourism Day, an event that traditionally brings together students and teachers of the institution. The celebration was an excellent opportunity to remind everyone of the importance of travel, learning about new cultures, and promoting active recreation. The festive program was rich and
-
Взаємодія з роботодавцями готельно-ресторанної сфери для підвищення ефективності практичної підготовки студентів
In the process of improving the practical training of students enrolled in the Hotel and Restaurant Business educational and professional program, well-established cooperation with leading employers in the city plays an important role. Representatives from popular establishments in Lutsk participated in a discussion on the content of practical classes and professional practice for college students,
-
Співпраця освіти та бізнесу: здобувачі Волинського фахового коледжу зустрілися з представницею компанії «Сільпо-Фуд»
У Волинському фаховому коледжі Національного університету харчових технологій відбулася зустріч здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» з представницею компанії ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» — Оленою Свистак, менеджером із персоналу, яка презентувала можливості професійного розвитку, проходження практики та подальшого працевлаштування у провідній мережі супермаркетів України. Метою заходу було ознайомлення здобувачів освіти з реальними вимогами сучасного ринку праці, умовами
-
Участь викладачів коледжу у Міжнародній конференції «Цифрова трансформація в індустрії гостинності та кулінарії»
As part of the EU Erasmus+ project “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitization, and sustainability, through the transfer of methodology and exchange of best practices” (project number 101129249), teachers and trainers from the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies took part in the International












