Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Ознайомлення здобувачів освіти з середньовічними кулінарними традиціями
В історії середньовічного Лучеська невід’ємною частиною є становлення кулінарної культури, адже роль міста у розвитку харчової індустрії, в ті часи, була вагомою. В цьому могли переконатися здобувачі освіти ОПП «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ, відвідавши ресторацію – трапезну «Підземелля». Захід відбувся в рамках тижня історії, адже команда закладу працює для того, щоб відновити історію…
-
Практична підготовка та здобуття компетентностей здобувачів ОПП «Туризм»
In the process of training professional junior bachelors of the Tourism programme who can create, organise and control the production and sale of services in the field of tourism and recreation, another trip to the Carpathians took place, during which the applicants acquired specific competencies provided for by the educational and professional programme. In the…
-
Формування спеціальних компетентностей та соціальної відповідальності здобувачів освіти через організацію благодійних заходів
During the week, students and lecturers of the Food Technologies and Tourism, Hotel, and Restaurant Business Departments participated in various events organised by the Maltese and the Nova Linia hypermarket as part of the charity event ‘Giving Warmth is Easy’. This year’s events included fairs for selling authentic Ukrainian dishes, baking and sweets, tasting and…
-
Майстер клас як форма профорієнтаційної роботи
For the college to ensure the right to education of applicants with special educational needs, lecturers and trainers of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department provide advisory and social support to such students and applicants, as well as conduct appropriate career guidance activities. Oksana Kaznadzey and Yana Lapchuk, together with students of the Hotel…
-
Проект «Осіння сервіровка столу»
The Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department has a modern material and technical base, enabling students to form and develop relevant special competencies and learning outcomes in studying professional educational components in the relevant training laboratories. Thus, during the subsequent laboratory work within the educational component ‘Restaurant Management,’ students demonstrated high knowledge, skills, and creativity…
-
Підсумки проведення тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів
Тиждень циклової випускової комісії обліку та фінансів – це своєрідний звіт про роботу викладачів та здобувачів освіти, можливість продемонструвати досягнення та творчі здобутки. Його проведення сприяє активізації діяльності викладів, підвищенню ефективності освітньої роботи серед студентів. З 11 по 15 листопада у коледжі проводився тиждень циклової випускової комісії обліку та фінансів, у рамках якого викладачі, які…
-
Участь у ІV Міжнародній науковій конференції: «Актуальні питання розвитку науки»
З метою активізації студентської наукової діяльності та поглиблення її взаємодії з освітнім процесом до тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів, а також у межах роботи студентського наукового гуртка «Креативний фінансист», студенти групи ФБСС та ФР -31, 32 СУРКОВА Олена та ГАЛАЙЧУК Олександр під керівництвом наукового керівника кандидата технічних наук, доцента ГОПАНЧУК Лариси 15 листопада…
-
Екскурсія до Центру обслуговування платників податків ГУ ДПС України у Волинській області
15 листопада, у межах заходів, організованих під час тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів, для здобувачів освіти освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Маркетинг» відбулася екскурсія до Центру обслуговування платників податків ГУ ДПС України у Волинській області. Метою заходу було не лише ознайомлення студентів із особливостями організації роботи Державної податкової служби, але й формування…
-
Інтерактивне практичне заняття на тему: «Чари кіберзахисту. Змагання факультетів школи Гоґвортс»
В рамках тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів, а також освітнього проекту «Марафон освітньої безпеки», який створено Національним банком України 14 листопада 2024 року викладачем Оленою ЛЕЩУК було проведено інтерактивне практичне заняття в стилі магічного світу Гаррі Поттера на тему: «Чари кіберзахисту. Змагання факультетів школи Гоґвортс». Здобувачі освіти ОПП Фінанси, банківська справа та страхування…
-
Відповідальний маркетинг у практиці: гостьова лекція для майбутніх спеціалістів від ГУ ДПСС у Волинській області
14 листопада 2024 року здобувачі освіти ОПП «Маркетинг» були активними слухачами гостьової лекції, приуроченої до Міжнародного дня маркетолога. Тема лекції: “Відповідальний маркетинг без жартів та ілюзій”. Спікерами виступили Тетяна Гвоздецька та Юлія Огородник, спеціалістки Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області. Лекція стала корисною для студентів, оскільки надала глибоке розуміння концепції відповідального маркетингу. Спікери акцентували увагу…
-
Лекція-бесіда «Фінансовий ринок: сутність, функції та роль в економіці»
14.11.2024 р. для закріплення лекційного матеріалу з освітньої компоненти «Фінансовий ринок» та до тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів було проведено заняття у формі лекції-бесіди з елементами вирішення кейсових ситуацій. В ході заняття викладач Лариса ГОПАНЧУК разом із студентами розібрали сутність поняття фінансового ринку та визначили учасників ринкових відносин, детально проаналізували види ринків та…
-
Олімпіада з бухгалтерського обліку: демонстрація теоретичних знань та практичних навичок
13 листопада у рамках тижня циклової випускової комісії обліку та фінансів викладачами Світланою Сичук та Оленою Левичкіною була проведена традиційна олімпіада з бухгалтерського обліку серед здобувачів третього курсу освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування». Цей захід став яскравим екватором тижня, підтвердивши високий рівень підготовки наших здобувачів. Олімпіада складалася з двох…