Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Співпраця з рекреаційним комплексом Restpark
Practical and laboratory classes are periodically held on the basis of the recreational complex “Restpark” in cooperation with the college for practical training of students. The practical lesson in the educational components ‘Fundamentals of Management,’ ‘Leisure and Animation Services in Hotel and Restaurant Business,’ and ‘Fundamentals of Marketing’ was held in the complex. Such classes […]
-
Майстер-клас від Андрія Войтюка, бар-менеджера рекреаційного комплексу «Mojo»
During the masterclass, Andrii Voytyuk, bar manager of the Mojo hotel and restaurant complex, helped students master the practical skills of making cocktails and develop the professional competencies necessary to work in hospitality. For students majoring in Hotel and Restaurant Management, as part of the Bar Business and Sommelier Work Organisation educational component, it is […]
-
Студентоцентризм у фінансовій освіті: обговорення проєкту освітньо-професійної програми та проєкту вибіркових освітніх компонент
У рамках розвитку освітнього процесу та врахування думки студентів відбулося обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та вибіркових освітніх компонентів зі студентами. Голова робочої групи Лариса Гопанчук представила основні положення програми, її ключові аспекти, актуальні зміни та перспективи вдосконалення акцентуючи увагу на її сучасності, відповідності ринковим вимогам та можливостям для […]
-
Виїзне практичне заняття з освітньої компоненти “Спеціалізований туризм”
Practical training methods are constantly used to implement the EPP ‘Tourism’ at our college. For example, a field trip on ‘Garden and Park Tourism’ from the educational component ‘Specialised Tourism’ was held at the Volyn Botanical Garden in Lutsk. During the field trip, the students practiced their practical skills in organising and conducting excursions in […]
-
Сучасна фінансова освіта: ЦВК обліку та фінансів аналізує проєкт освітньо-професійної програми
Відбулося засідання циклової випускової комісії обліку та фінансів, на якому було розглянуто та обговорено проєкт освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». У ході обговорення члени комісії акцентували увагу на актуальності та відповідності програми сучасним вимогам ринку праці. Було проаналізовано структуру програми, зміст освітніх компонентів, їхню структурно-логічну послідовність, а також можливості для підвищення […]
-
«Особливості роботи баристи» – від якості кавових зерен до мистецтва лате-арту
As part of the study of the educational component ‘Bar business and organisation of sommelier work,’’ students of the Hotel and Restaurant Business educational professional programme took part in an online lecture, ‘Features of the Barista’s Work.’’ The lecture was delivered by Olga Pushka, PhD in Technical Sciences, Associate Professor of the Hotel, Restaurant and […]
-
«Хлібні традиції: незвичайні хлібні вироби різних країн»
У рамках вивчення освітнього компоненту «Технологія борошняних кондитерських виробів» здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» мали змогу відвідати захопливу гостьову лекцію на тему «Хлібні традиції: незвичайні хлібні вироби різних країн», яку провела доцент кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Юлія Бондаренко. Зустріч розпочалася з обговорення культурного значення хліба в різних народів. Лекторка розповіла, що хліб […]
-
Фаховий діалог: обговорення перспектив ОПП «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» з експертами Луцького інституту розвитку людини
Відбулося обговорення проєкту освітньо-професійної програми (ОПП) «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Захід організовано головою робочої групи з розроблення, моніторингу та перегляду ОПП, кандидатом технічних наук, доцентом Ларисою Гопанчук спільно з науково-педагогічним складом Луцького інституту розвитку людини (ЛІРоЛ). В обговоренні взяли участь представники кафедри права та фінансів ЛІРоЛ: Петриняк У.Я. — кандидат економічних наук, […]
-
Гостьова лекція доцента кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ Оксани Кирпіченкової
On 11 March, students majoring in Hotel and Restaurant Business had the opportunity to listen to a guest lecture, ‘Interesting facts about the origin and features of the technology of famous confectionery products’ by Oksana Kirpichenkova, Associate Professor of Hotel and Restaurant Business Department of the National University of Food Technology. The knowledge gained during […]
-
Цифрові технології в сучасному бізнесі
У сучасному швидкоплинному світі цифрові технології стали невід’ємною частиною будь-якого успішного бізнесу. Від автоматизації процесів до покращення взаємодії з клієнтами, цифрові інструменти пропонують безліч можливостей для зростання та розвитку. 11 березня викладачі відділення економіки і підприємництва та здобувачі освіти освітньо-професійних програм «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг» відвідали […]
-
Світ морозива: від історії до сучасних тенденцій
Здобувачі освіти освітньо-професійної програми Харчові технології мали чудову нагоду зануритися у світ улюбленого десерту під час гостьової онлайн лекції на тему «Морозиво – супердесерт для всіх», яку провела доктор технічних наук, професор кафедри технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій Поліщук Галина Євгенівна. Під час зустрічі лекторка розповіла про історію виникнення морозива, його […]
-
Застільні традиції: український етикет крізь призму часу
У сучасному світі, де культура споживання їжі постійно змінюється, важливо пам’ятати про традиції, які формують національну ідентичність. Саме цій темі була присвячена гостьова лекція на тему «Застільні традиції», яку провела доцент кафедри гуманітарних дисциплін НУХТ, кандидат історичних наук Пивоваренко Олена Андріївна, для здобувачів освіти освітньо-професійних програм Харчові технології та Готельно-ресторанна справа. Під час зустрічі здобувачі […]