Категорія: Освітньо-професійні програми
-
Фестиваль фахової майстерності «РЕСТ ПРОФІ»: популяризація українських традицій у сфері гостинності
Mariana Striletska and Vladyslav Husak, students majoring in Hotel and Restaurant Business at the Volyn Professional College of the National University of Food Technology, under the guidance of lecturers Yuliia Sus and Oksana Kaznadzei, participated and successfully presented their educational establishment at the V All-Ukrainian Festival of Professional Excellence ‘Rest Profi,’ which became an essential […]
-
Екскурсія здобувачів освіти до АТ КБ «ПриватБанк»
Екскурсія до АТ КБ «ПриватБанк» стала унікальною можливістю для здобувачів освіти спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» познайомитися з сучасними умовами роботи одного з провідних банків України для майбутнього успішного працевлаштування. «ПриватБанк» є лідером у сфері впровадження інноваційних рішень, що робить його ідеальним об’єктом для вивчення практичних аспектів банківської діяльності. Зустріч провела Антоніна […]
-
Розробка проектів екоготелів та вдосконалення зелених навичок
While studying the EC ‘Foreign Language for Professional Purposes’ of the OPP ‘Hotel and Restaurant Business,’ a lesson was held on the elements of project activities on the topic of eco-hotels. During the lesson, the students analysed innovative trends in the hospitality sector, the specifics of applying the principles of environmental sustainability and social responsibility […]
-
Знайомство з особливостями маркування харчових продуктів
Для здобувачів освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» у рамках вивчення освітнього компоненту «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» була проведена гостьова онлайн-лекція доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій Анастасії Чорної. Зустріч була присвячена темі «Знайомство з особливостями маркування харчових продуктів» та відбувалася в рамках відзначення Всесвітнього дня якості, який традиційно проходить у […]
-
Гостьова лекція від Senior Developerа компанії Frogo: занурення у світ Golang
22 листопада здобувачі освіти спеціальностей 121 Інженерія програмного забезпечення та 123 Комп’ютерна інженерія нашого коледжу мали чудову нагоду відвідати гостьову лекцію на тему «Старт в ІТ: базова мова програмування та можливості Golang», яку провів Лев Бойко, кандидат технічних наук, Senior Developer компанії Frogo. Протягом своєї презентації досвідчений розробник докладно розповів студентам про особливості мови програмування […]
-
Воркшоп від засновника кулінарної школи CookerySchool та успішного ресторатора Владислава Фінкевича
As part of measures to involve employers in the educational process, lecturers of Tourism, Hotel and Restaurant Business and Food Technologies Departments Yulia Sus, Oksana Kaznadzey, Yana Lapchuk, and Tetiana Ishchyk, together with students of the Hotel and Restaurant Business, Tourism and Waiter. Bartender educational professional programmes participated in a workshop by Vladyslav Finkevych, the […]
-
Студенти ОПП “Інженерія програмного забезпечення” розпочинають навчання з елементами дуальної форми
Троє талановитих здобувачів освіти другого курсу розпочинають новий етап свого професійного розвитку. З листопада 2024 року студенти освітньо-професійної програми “Інженерія програмного забезпечення” – Дідух Назар, Ільчук Василина та Нестерук Павло – переходять на навчання з елементами дуальної форми освіти. Партнером коледжу у впровадженні елементів дуальної освіти виступає ТОВ “Друдеск” (IT школа 0xIT Internet Devels) – […]
-
Зустріч з представниками мережі магазинів «Копійочка»
21 листопада студенти відділення «Економіки та підприємництво» за освітньо-професійними програмами «Облік і оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Маркетинг» взяли участь у зустрічі з менеджерами з підбору персоналу мережі магазинів «Копійочка» – Тетяною Мельник і Оксаною Корнилюк. Під час заходу здобувачам освіти презентували актуальне дослідження демографічної ситуації в Україні та розповіли про діяльність мережі «Копійочка». […]
-
Ознайомлення здобувачів освіти з середньовічними кулінарними традиціями
В історії середньовічного Лучеська невід’ємною частиною є становлення кулінарної культури, адже роль міста у розвитку харчової індустрії, в ті часи, була вагомою. В цьому могли переконатися здобувачі освіти ОПП «Харчові технології» Волинського фахового коледжу НУХТ, відвідавши ресторацію – трапезну «Підземелля». Захід відбувся в рамках тижня історії, адже команда закладу працює для того, щоб відновити історію […]
-
Практична підготовка та здобуття компетентностей здобувачів ОПП «Туризм»
In the process of training professional junior bachelors of the Tourism programme who can create, organise and control the production and sale of services in the field of tourism and recreation, another trip to the Carpathians took place, during which the applicants acquired specific competencies provided for by the educational and professional programme. In the […]
-
Формування спеціальних компетентностей та соціальної відповідальності здобувачів освіти через організацію благодійних заходів
During the week, students and lecturers of the Food Technologies and Tourism, Hotel, and Restaurant Business Departments participated in various events organised by the Maltese and the Nova Linia hypermarket as part of the charity event ‘Giving Warmth is Easy’. This year’s events included fairs for selling authentic Ukrainian dishes, baking and sweets, tasting and […]
-
Майстер клас як форма профорієнтаційної роботи
For the college to ensure the right to education of applicants with special educational needs, lecturers and trainers of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department provide advisory and social support to such students and applicants, as well as conduct appropriate career guidance activities. Oksana Kaznadzey and Yana Lapchuk, together with students of the Hotel […]