Категорія: Готельно-ресторанна справа
-
Інтеграція теорії, практики та сталого розвитку в підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи
Формування висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності неможливе без поєднання глибоких теоретичних знань, практичних навичок і актуальних професійних компетентностей. Важливим елементом цього процесу є лабораторні заняття з освітнього компонента «Технологія продукції ресторанного господарства», які спрямовані не лише на розвиток технологічних умінь, а й на формування екологічного мислення та принципів сталого розвитку. Під час таких занять здобувачі […]
-
Bartending в дії: інтегроване заняття з міксології на базі «Mojo Hall»
Сучасна підготовка фахівців у сфері готельно-ресторанної справи неможлива без практикоорієнтованого навчання, тісно пов’язаного з реальними умовами професійної діяльності. Саме з такою метою на базі готельно-ресторанного комплексу «Mojo Hall» було проведено інтегроване лабораторне заняття для здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Захід був проведений в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та спрямований на […]
-
Екоресторанний рандеву іноземною мовою
As part of the week of the cyclical graduation commission of tourism and hotel and restaurant business, students of the specialty “Hotel and Restaurant Business” conducted a study of regional eco-restaurants in Lutsk while studying the educational component of a foreign language in the hotel and restaurant business, which contributes to their professional development and […]
-
Бінарне заняття «Чайні бесіди: гостинність у мові та ритуалах»
У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи відбулося бінарне заняття, що об’єднало дисципліни «Ресторанна справа» та «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Темою заходу стали «Чайні бесіди: гостинність у мові та ритуалах», а його метою — поєднання професійної підготовки в ресторанному сервісі з удосконаленням мовних навичок у контексті світових традицій чаювання. Під час […]
-
Практика в дії: інтегроване заняття здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у «Рестпарку»
Майбутні фахівці сфери гостинності отримали унікальну можливість поєднати теоретичні знання з практичними навичками під час інтегрованого екскурсійно-лабораторного заняття в рекреаційному комплексі «Рестпарк». Захід був проведений в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та спрямований на ознайомлення студентів з реальними умовами роботи закладів готельно-ресторанного господарства, технологіями обслуговування гостей та організацією внутрішніх процесів у […]
-
Навчально-екскурсійне заняття у провідному готелі міста Луцька – Optima Collection River Park
For the qualitative implementation of the educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ in the study of the educational component ‘Hotel Business’ and ‘Fundamentals of Hospitality,’ our educational institution practices conducting field trips. One of the training and excursion classes was held at the leading hotel in Lutsk – Optima Collection River Park. This lesson […]
-
Співпраця з рекреаційним комплексом Restpark
Practical and laboratory classes are periodically held on the basis of the recreational complex “Restpark” in cooperation with the college for practical training of students. The practical lesson in the educational components ‘Fundamentals of Management,’ ‘Leisure and Animation Services in Hotel and Restaurant Business,’ and ‘Fundamentals of Marketing’ was held in the complex. Such classes […]
-
Майстер-клас від Андрія Войтюка, бар-менеджера рекреаційного комплексу «Mojo»
During the masterclass, Andrii Voytyuk, bar manager of the Mojo hotel and restaurant complex, helped students master the practical skills of making cocktails and develop the professional competencies necessary to work in hospitality. For students majoring in Hotel and Restaurant Management, as part of the Bar Business and Sommelier Work Organisation educational component, it is […]
-
«Особливості роботи баристи» – від якості кавових зерен до мистецтва лате-арту
As part of the study of the educational component ‘Bar business and organisation of sommelier work,’’ students of the Hotel and Restaurant Business educational professional programme took part in an online lecture, ‘Features of the Barista’s Work.’’ The lecture was delivered by Olga Pushka, PhD in Technical Sciences, Associate Professor of the Hotel, Restaurant and […]
-
Гостьова лекція доцента кафедри готельно-ресторанної справи НУХТ Оксани Кирпіченкової
On 11 March, students majoring in Hotel and Restaurant Business had the opportunity to listen to a guest lecture, ‘Interesting facts about the origin and features of the technology of famous confectionery products’ by Oksana Kirpichenkova, Associate Professor of Hotel and Restaurant Business Department of the National University of Food Technology. The knowledge gained during […]
-
Формування спеціальних компетентностей здобувачів ОПП Готельно-ресторанна справа
On the occasion of International Women’s Day, the Hotel and Restaurant Business educational professional programme students prepared traditional cocktails while studying the educational component ‘Bar business and sommelier organisation’. Міжнародний жіночий день – це чудова нагода створити атмосферу свята за допомогою вишуканих коктейлів. Напої, присвячені жінкам, зазвичай легкі, ароматні, естетично оформлені та мають витончений смак […]
-
«Гастротури – це смачно і цікаво»: онлайн-лекторій кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ
The Tourism and Hospitality Business Department of the National University of Food Technologies, represented by Tetiana Mirzodaieva, Associate Professor, Candidate of Economic Sciences, held an online lecture ‘Gastronomy tours are tasty and interesting’. Students majoring in Tourism and Hotel and Restaurant Business, as part of the study of the educational components ‘Specialised Tourism,’ ‘Event Tourism,’ […]