In the process of studying the “Restaurant Management” subject, the students of the Hotel and Restaurant Business programme visited the new cafe of the ALPACA chain, where they met the stakeholder, the manager Galina Kaliuzhna, a graduate of our educational institution. The staff of the coffee shop suggested internships and employment for the students of the EPP in the ALPACA coffee shop chain.
Здобувачі ОПП «Готельно-ресторанна справа» у процесі вивчення ОК «Організація ресторанного господарства» відвідали нове кафе мережі ALPACA, де познайомилися зі стейкхолдером – адміністратором Галиною Калюжною, випускницею нашого освітнього закладу.
У надзвичайно гостинному просторі кафе ALPACA, у комфортній атмосфері здобувачі освіти спілкувалися з працівниками закладу про любов до професії, безпеку праці, особливості приготування холодних страв та закусок, команду закладу, вимоги до персоналу, особистісне становлення адміністратора, чек-листи, життєву гармонію та баланс, плани на майбутнє.
Для студентів, заняття-екскурсія – це можливість спостереження реальних процесів виробництва та використання теоретичних знань на практиці, поповнення науковими та спеціальними знаннями, уміннями та навичками, ознайомлення з новітнім обладнанням, розширення світогляду та ерудиції.
Працівники кав’ярні зробили пропозиції щодо стажування та працевлаштування здобувачів освіти в мережі кав’ярень ALPACA.