Віртуальну мандрівку країною Ніппон або місцем, де сходить сонце, організували у лабораторії «Виробництва харчової продукції».
На занятті студенти групи № 68, спеціальності «Готельно-ресторанна справа», вивчали асортимент суші і готували роли.
«Cуші готувати любимо, хоча це нетипова для українців страва. Звичайно, технологія приготування у нас дещо відрізняється від традиційної японської методики. Подача також різниться. Японці їдять суші руками, а ми паличками», − розповіла викладач фахових дисциплін Мар’яна Повар.
Студенти продемонстрували високе мистецтво виробництва різних видів суші-ролів, переважно з овочами та крабовим м’яcом. Після завершення лабораторної роботи всі учасники змогли насолодитися надзвичайним смаком японської страви.