Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій

,

Vladyslav Dudar, head of the coffee shop development direction from Germini Espresso Yoco Story Company, held an online lecture for the students of the educational degree “professional junior bachelor,” who are studying under the academic and professional program “Hotel and Restaurant Business”. The lecture was conducted as part of the work of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department to organize guest training sessions in the disciplines “Restaurant Business,” “Bar Business, and Organization of Sommelier Work”.

В рамках роботи відділення туризму та готельно-ресторанної справи з організації гостьових навчальних занять із дисциплін «Ресторанна справа», «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів освітнього ступеня «фаховий молодший бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною  програмою «Готельно-ресторанна справа» відбувся онлайн-лекторій від Владислава Дудара, керівника напряму розвитку кав’ярень та Дріп кави від компанії Germini espresso Yoco story.

На лекції було розглянуто сучасні тенденції на ринку кави України, особливості приходу дріп кави на наш ринок, сучасні ринкові пропозиції дріп кави. Також лектор провів майстер-клас з заварювання дріп кави. Матеріал лекції доповнює тематики освітніх компонент відповідної освітньої програми нашого коледжу.

Протягом лекторію спікер підтримував активну комунікацію з аудиторією, ґрунтовно відповідав на запитання. Гостьовий лекторій на дану тематику дозволяє посилити спеціальні компетентності передбачені Стандартом  фахової передвищої освіти України зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України від 13.07.2021 № 803, зокрема здатність здійснювати сервісно-виробничий процес у закладах готельного та ресторанного господарства; здатність планувати, аналізувати і контролювати власну роботу і роботу обслуговуючого персоналу.