Проект «Осіння сервіровка столу»

,

The Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department has a modern material and technical base, enabling students to form and develop relevant special competencies and learning outcomes in studying professional educational components in the relevant training laboratories. Thus, during the subsequent laboratory work within the educational component ‘Restaurant Management,’ students demonstrated high knowledge, skills, and creativity by recreating an autumn-themed table-setting project.

Відділення туризму та готельно-ресторанної справи має сучасну матеріально-технічну базу, що дає можливість здобувачам освіти у відповідних навчальних лабораторіях формувати та розвивати відповідні спеціальні компетентності та результати навчання при вивченні фахових освітніх компонентів. Так, під час чергової лабораторної роботи в рамках освітнього компоненту «Організація ресторанного господарства» студенти продемонстрували високий рівень знань, навичок та креативності, відтворивши проєкт сервірування столу на осінню тематику. Завдяки творчому підходу їм вдалося створити затишну атмосферу, використовуючи елементи декору, що підкреслюють красу осені: осіннє листя, гарбузи, свічки та натуральні матеріали тощо.

Окрім сервірування, здобувачі склали тематичне меню, яке гармонійно поєднувалося з тематикою сервірування. Вони підібрали страви із сезонних продуктів, що підкреслюють смак і колорит осінньої пори. Меню було професійно презентоване на сервіруваному столі, де кожна деталь відповідала обраній темі: від посуду до кольорових акцентів декору.

Здобувачам освіти було важливо розкрити свій потенціал, проявити фантазію та закріпити знання з організації ресторанного господарства. Це також продемонструвало їхню готовність до професійної діяльності у сфері гостинності, де кожна деталь важлива для створення незабутніх вражень для гостей.