Практична підготовка як шлях до професійного зростання

Students of the Tourism, Hotel and Restaurant department enhance their professional skills in work-based conditions.  They’ve improved proficiency to organize hotel management processes

З приходом весни активізується туристичний потенціал нашого міста. Ми з радістю очікуємо туристів, які бажають пізнати історію древнього Луцька, відпочити та відкрити для себе новий і цікавий куточок України – Волинь. У зв’язку з цим здобувачі освіти відділення туризму та готельно-ресторанної справи вкотре закріплювали професійні навички на практиці під час виконання лабораторних робіт з дисципліни «Організація готельного господарства». 

Студенти третього курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у хостелі «Dreams», який функціонує на базі нашого коледжу, відпрацьовували уміння організовувати процес надання готельних послуг у засобах розміщення відповідно до функціональної схеми організації діяльності підприємства, а саме: навички поселення гостей, обслуговування номерів, естетичного оформлення кімнат відповідно до сучасних стандартів. Тільки постійне відточення професійних навичок дає можливість стати справжнім  фахівцем своєї справи.