The Tourism, Hotel and Restaurant Business Department teachers met with stakeholders at the field meeting. The educators and employers discussed the perspectives of cooperation in the educational sphere and the hospitality sphere realities and issues.
Наприкінці робочого тижня циклова випускова комісія відділення туризму та готельно-ресторанної справи провела виїзне засідання – зустріч з роботодавцями й партнерами у сфері взаємодії освіти й професійної діяльності, обговорили актуальні питання й вектори подальшої співпраці. У кафе «Альпака», власники якого є одними з тих, із ким співпрацює наш освітній заклад, гостинно привітали робочу групу з розробки та моніторингу ОПП «Готельно-ресторанна справа», що складалася з викладачів, студентів та стейкхолдерів, і надали майданчик для обговорення планів та перспектив кваліфікованої підготовки кадрів у готельно-ресторанній сфері . На порядку денному прозвучали питання фахової підготовки випускників відділення, шляхи інтегрування здобувачів освіти у професійну сферу, реалії та умови професійної діяльності як однієї з вагомих частин освітнього процесу, практичної підготовки та набуття досвіду.
Результатами зустрічі стали домовленості про проведення гостьових лекцій, пропозиції щодо вдосконалення професійної підготовки здобувачів освіти та пристосування до сучасних умов функціонування сфери обслуговування. Були запропоновані креативні конкурси та змагання, на яких студенти могли б презентувати результати свого навчання й практики, відточувати знання й професійну майстерність, забезпечуючи тим самим професійно-орієнтовану концепцію освітнього процесу.