Розглянули порядок денний за філіжанкою кави

The graduation board of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department held an unusual meeting. The educators discussed the results of monitoring educational programs and ways of their improvement by the realities and needs of today; the prospects for increasing the percentage of practical activities of students; the possibility of participation of students and teachers in international projects, etc.

Весна – чудова пора для нових ідей і починань, самовдосконалення та розвитку. Саме тому викладачі відділення туризму та готельно-ресторанної справи зібралися для обговорення актуальних питань, вирішення нагальних завдань.

На засіданні циклової випускової комісії, яке відбулося в неформальній обстановці, було розглянуто наступні питання:

  • результати моніторингу освітніх програм, шляхи їхнього вдосконалення відповідно до реалій і потреб сучасності;
  • підбито підсумки зустрічей зі стейкхолдерами та партнерами у сфері фахової підготовки спеціалістів із готельного-ресторанного обслуговування та туризму;
  • окреслено перспективи збільшення відсотку практичної діяльності здобувачів освіти під час навчання;
  • можливість участі студентів і викладачів в міжнародних проєктах та багато іншого.

Прозвучали креативні ідеї щодо використання на практичних і лабораторних заняттях сформованих кейсів із вирішення проблемних питань і ситуацій у професійному житті наших майбутніх випускників; упровадження в освітній процес новацій, наприклад, анімованої подачі страв, які відображають особливості місцевої кухні; розроблення унікальної концепції Луцька й нашого закладу, як однієї з туристичних атракцій історичної частини міста.