Ознайомлення здобувачів першого курсу з особливостями ОПП «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм»

,

The beginning of the academic year for first-year students of the educational and professional programs “Hotel and Restaurant Business” and “Tourism” began with a meeting with the head and lecturers of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department, as well as with the heads of working groups for the development, monitoring, and revision of the relevant educational professional programs. During the meeting, the head of the department, Lesia Steshenko, acquainted students with the peculiarities of education at the initial (short cycle) higher education level, the possibilities of forming an individual educational trajectory, the organization of choosing educational components through the college website, compliance with safety precautions and handling during air alarms.

Початок навчального року для здобувачів першого курсу освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» розпочався із зустрічі з завідувачем та викладачами відділення туризму і готельно-ресторанної справи, а також головами робочих груп з розроблення, моніторингу та перегляду відповідних ОПП.

Під час зустрічі завідувач відділення Леся Стешенко ознайомила здобувачів з особливостями освітньої діяльності на початковому (короткий цикл) вищої освіти рівні, можливостями формування індивідуальної освітньої траєкторії, організацією вибору освітніх компонент через сайт коледжу, дотриманням техніки безпеки та поводженням під час повітряних тривог. Здобувачів ознайомили з положеннями та іншими офіційними документами, які регулюють освітній процес у Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж НУХТ», процедурами реагування на конфліктні ситуації, особливостями академічної доброчесності тощо.

Голови робочих груп з розроблення, моніторингу та перегляду ОПП «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» акцентували увагу здобувачів на специфіці підготовки за освітніми програмами, які передбачають практичну підготовку, що дозволяє здобути компетентності, необхідні для подальшої професійної діяльності. у неформальній та інформальній освіті, процедурам дотримання академічної доброчесності. Здобувачі отримали інформацію щодо особливостей неформальної освіти, наукової роботи, участі у інших заходах, що проводяться на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи.

На зустрічі обговорювались особливості участі здобувачів в удосконаленні освітньо-професійних програм, можливості надавати свої пропозиції та зауваження для покращення освітнього процесу.