










27 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій була організована екскурсія на один із найкращих хлібозаводів у нашій країні ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ», що обслуговує якісною продукцією Луцьк і прилеглі райони. Майбутні технологи харчових виробництв студенти групи ХТ-21 з викладачем Богдан Галиною Іванівною познайомились з виробничими процесами хлібозаводу, пріорітетом якого є шанування українських традицій, якісна та смачна продукція, відповідальність перед споживачами.
Дуже вдячні заступнику директора департаменту виробництва ПрАТ «ТЕРЕМНО ХЛІБ» Семенюк Галині Валентинівні, яка розповіла про особливості роботи кожного з п’яти цехів, познайомила з технологіями виробництва борошняних виробів. Сьогодні асортимент продукції підприємства нараховує понад 140 назв, більшість з яких виготовляється за власними рецептами технологів заводу.
Студенти із захопленням спостерігали за процесами виготовлення хлібобулочних виробів від просіювання борошна до отримання батонів, різних видів хліба, булочних виробів, дегустували випічку. В кондитерському цеху Галина Валентинівна показала свіжовиготовлені та прикрашені торти, короваї, круасани і запросила студентів на виробничу практику, а після закінчення навчання поповнити дружній колектив підприємства.
Практичні зустрічі, спілкування здобувачів освіти і практиків-виробничників є ключовим фактором для формування фахових компетентностей студентів спеціальності Харчові технології.