Майстер-класи від латвійського шеф-кухаря

,

В рамках програми Еразмус+ здобувачі освіти ОПП Харчові технології, Готельно-ресторанна справа та Туризм мали можливість взяти участь у кулінарних майстер-класах – Food Innovations викладача Hotel School (Рига), засновника та власника ресторанів «Adžarija» та «Al Dente» – Романа Артамонова.

Завданням для учасників було створити власні, авторські страви з запропонованих продуктів. Здобувачі освіти мали  можливість не лише спостерігати, але й стати активними учасниками процесу створення кулінарних шедеврів. Учасники майстер-класів отримали практичні поради з приготування та декорування пасти Карбонара; пасти пенне з креветками, томатами та базиліком; курячого філе з вершково-грибним соусом та пюре із батату, а також профітролів з шоколадно-вершковим кремом.

Під час заходів студенти продемонстрували свої вміння та навички, здобуті в процесі вивчення освітніх компонент: «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Організація виробництва та обслуговування в ЗРГ»,  «Організація ресторанного господарства», «Технологія продукції ресторанного господарства», «Ресторанна справа».

 Кулінарні майстер-класи є яскравим свідченням того, що мистецтво кулінарії є не лише про приготування їжі, але й про навчання, інновації та обмін досвідом.

Проєкт № 2022-1-LV01-KA121-VET-000055728