Майстер-класи – прекрасна нагода, щоб вдосконалити свої навики

,

На базі навчально-практичного центру сучасних харчових технологій ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» відбувся Парад майстер-класів видатних кухарів України. Майстри виробничого навчання нашого коледжу з величезним задоволенням взяли участь в цьому заході, що дало змогу їм підвищити свій професійний рівень та познайомитися з новими техніками та смаками. Було проведено 9  майстер-класів:

  • від президента Асоціації кулінарів України, F&B-директора національної мережі готелів та ресторанів «Reikartz Hotel Group» Андрія Магалецького;
  • від золотих шеф-кухарів України, Асоціації кулінарів України, учасників національної збірної України у Всесвітній кулінарній олімпіаді (ІКА) – 2020 в м. Штутгарт (Німеччина): Віктора Беляка, Олександра Дахно, Олександра Яроша, Андрія Змієвського;
  • від золотих шеф-кухарів України, членів Асоціації кулінарів України Віктора Бондарчука, Дениса Шершуна та учасника телевізійного кулінарного шоу «Король десертів» Антона Линди.

Слід зазначити, що учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації від Асоціації кулінарів України.

Завдяки вдалому підбору шеф-кухарів, сприймати інформацію було дуже просто, а незвичайні кулінарні секрети, якими з нами поділилися знавці, зроблять нашу працю ще більш приємною та бажаною.