Позначка: ЦВК_ТГРС

  • Вишиванка – символ сили, краси, добробуту та духовного захисту

    Вишиванка – символ сили, краси, добробуту та духовного захисту

    Every year on the third Thursday of May, Ukrainians worldwide celebrate Vyshyvanka Day, which honors our national identity and cultural heritage. On this day, lecturers, teachers, trainers, and students of the Tourism and Hotel and Restaurant Business Department of the Volyn Professional College NUFT traditionally wear embroidered shirts and organize various events to preserve and […]

    Читати далі >

  • Інтеграція теорії, практики та сталого розвитку в підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи

    Інтеграція теорії, практики та сталого розвитку в підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи

    Формування висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності неможливе без поєднання глибоких теоретичних знань, практичних навичок і актуальних професійних компетентностей. Важливим елементом цього процесу є лабораторні заняття з освітнього компонента «Технологія продукції ресторанного господарства», які спрямовані не лише на розвиток технологічних умінь, а й на формування екологічного мислення та принципів сталого розвитку. Під час таких занять здобувачі […]

    Читати далі >

  • Відкрий Луцьк світові: майбутні фахівці з туризму презентують авторські відео-маршрути

    Відкрий Луцьк світові: майбутні фахівці з туризму презентують авторські відео-маршрути

    9 травня здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Туризм» представили власні розробки екскурсійних маршрутів у межах практичного заняття з освітніх компонентів «Географія туризму» та «Рекреаційна географія України». Захід став частиною ініціативи «Промо-кампанія — відкрий своє місто світові», головною метою якої є формування навичок зі створення туристичних продуктів і просування українських дестинацій на внутрішньому та міжнародному рівнях. У […]

    Читати далі >

  • Bartending в дії: інтегроване заняття з міксології на базі «Mojo Hall»

    Bartending в дії: інтегроване заняття з міксології на базі «Mojo Hall»

    Сучасна підготовка фахівців у сфері готельно-ресторанної справи неможлива без практикоорієнтованого навчання, тісно пов’язаного з реальними умовами професійної діяльності. Саме з такою метою на базі готельно-ресторанного комплексу «Mojo Hall» було проведено інтегроване лабораторне заняття для здобувачів освіти спеціальності  «Готельно-ресторанна справа». Захід був проведений в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та  спрямований на […]

    Читати далі >

  • Співпраця зі стейкхолдерами: обмін досвідом у сфері туризму та гостинності

    Співпраця зі стейкхолдерами: обмін досвідом у сфері туризму та гостинності

    У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи відбулася змістовна зустріч зі стейкхолдерами — представниками бізнес-середовища, які активно долучаються до розвитку освітнього процесу. Ключовим спікером заходу став директор рекреаційного  комплексу «Рестпарк» Назар Гусак. Він поділився з учасниками власним досвідом роботи у сфері гостинності, туристичних послуг та кейтерингу, представивши низку практичних кейсів, що відображають […]

    Читати далі >

  • Екоресторанний рандеву іноземною мовою

    Екоресторанний рандеву іноземною мовою

    As part of the week of the cyclical graduation commission of tourism and hotel and restaurant business, students of the specialty “Hotel and Restaurant Business” conducted a study of regional eco-restaurants in Lutsk while studying the educational component of a foreign language in the hotel and restaurant business, which contributes to their professional development and […]

    Читати далі >

  • Креативна сервіровка: формування обличчя української гостинності

    Креативна сервіровка: формування обличчя української гостинності

    У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Туризм» продемонстрували свої вміння у мистецтві сервірування столу, представивши авторські роботи в сучасному українському стилі. Цей захід став чудовою нагодою для здобувачів освіти проявити творчий підхід, індивідуальність та глибоке розуміння естетики української гостинності. У своїх сервіровках учасники вдало поєднали національні мотиви […]

    Читати далі >

  • Вивчати мову — означає відкривати можливості: словацький компонент в освіті майбутніх фахівців сфери гостинності

    Вивчати мову — означає відкривати можливості: словацький компонент в освіті майбутніх фахівців сфери гостинності

    Другокурсники, які вивчають вибірковий освітній компонент «Словацька мова», у межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи провели презентацію з теми «Що може зацікавити мандрівників у Словаччині?». Учасники заходу представили іноземною мовою інформацію про унікальні туристичні об’єкти країни, зокрема середньовічні замки, національні парки, рідкісні печери, гірські курорти та можливості для активного відпочинку. Словаччина – […]

    Читати далі >

  • Бінарне заняття «Чайні бесіди: гостинність у мові та ритуалах»

    Бінарне заняття «Чайні бесіди: гостинність у мові та ритуалах»

    У межах тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи відбулося бінарне заняття, що об’єднало дисципліни «Ресторанна справа» та «Іноземна мова за професійним спрямуванням». Темою заходу стали «Чайні бесіди: гостинність у мові та ритуалах», а його метою — поєднання професійної підготовки в ресторанному сервісі з удосконаленням мовних навичок у контексті світових традицій чаювання. Під час […]

    Читати далі >

  • Історична дискусія. Пам’ятаємо заради майбутнього: уроки Другої світової війни в контексті сучасної боротьби України

    Історична дискусія. Пам’ятаємо заради майбутнього: уроки Другої світової війни в контексті сучасної боротьби України

    До Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи, було проведено тематичний захід: Пам’ятаємо заради майбутнього: уроки Другої світової війни в контексті сучасної боротьби України Учасники з обговорили важливі аспекти участі українців у подіях Другої світової війни: масові втрати мирного населення, боротьбу на […]

    Читати далі >

  • Практика в дії: інтегроване заняття здобувачів  спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у «Рестпарку»

    Практика в дії: інтегроване заняття здобувачів  спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у «Рестпарку»

    Майбутні фахівці сфери гостинності отримали унікальну можливість поєднати теоретичні знання з практичними навичками під час інтегрованого екскурсійно-лабораторного заняття в рекреаційному комплексі «Рестпарк». Захід був проведений в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та  спрямований на ознайомлення студентів з реальними умовами роботи закладів готельно-ресторанного господарства, технологіями обслуговування гостей та організацією внутрішніх процесів у […]

    Читати далі >

  • Навчально-екскурсійне заняття у провідному готелі міста Луцька – Optima Collection River Park

    Навчально-екскурсійне заняття у провідному готелі міста Луцька – Optima Collection River Park

    For the qualitative implementation of the educational professional programme ‘Hotel and Restaurant Business’ in the study of the educational component ‘Hotel Business’ and ‘Fundamentals of Hospitality,’ our educational institution practices conducting field trips. One of the training and excursion classes was held at the leading hotel in Lutsk – Optima Collection River Park. This lesson […]

    Читати далі >