Лабораторні роботи як засіб реалізації освітньо-професійних програм

Категорії: ,

The laboratory work on the course ‘Organisation of Restaurant Service’ in the winter semester was dedicated to preparing for the Christmas holidays. As part of the lesson, the students recreated a Christmas table setting. During the work, the students adhered to modern service standards, using various techniques for folding napkins, harmoniously combining textiles and decor, and creating festive compositions using themed decorations, natural materials, and New Year’s symbols.

Реалізація освітньо-професійної програми “Готельно-ресторанна справа” у нашому навчальному закладі передбачає високоякісну теоретичну та практичну підготовку, яка є можливою завдяки якісному викладацькому складу та матеріальній базі з відповідним технічним обладнанням. ОПП передбачає потужну практичну підготовку фахових молодших бакалаврів, однією з складових якої є лабораторні заняття з обов’язкових освітніх компонент. Лабораторні роботи є можливістю закріпити теоретичні знання на практиці, розвинути творчий підхід та показати, що увага до деталей є важливою у сфері гостинності.

Остання лабораторна робота з ОК «Організація ресторанного обслуговування» в зимовому семестрі була присвячена підготовці до різдвяних свят. У рамках заняття здобувачів освіти відтворили різдвяну сервіровку столу. Під час роботи студенти дотримувалися сучасних стандартів обслуговування, використовуючи різні техніки для складання серветок, гармонійно поєднуючи текстиль і декор, створювали святкові композиції з використанням тематичних прикрас, природних матеріалів та новорічної символіки.

Такі заняття є прикладом того, як майбутні професіонали можуть створити незабутню атмосферу для гостей, застосовуючи інноваційні ідеї та класичні прийоми обслуговування.