Гостьова лекція Андрія Клюса

,

As part of the implementation of measures to involve employers in the educational process in accordance with the content of the educational and professional programme Hotel and Restaurant Business, students of the relevant speciality of our college joined an online lecture by Andrii Klius, the chef and manager of the Mediterranean restaurant “Kritikos”, a graduate of the National University of Food Technologies.

В рамках впровадження заходів щодо залучення роботодавців до освітнього  процесу відповідно до змісту освітньо-професійної програми Готельно-ресторанна справа здобувачі відповідної спеціальності нашого коледжу долучились до online лекції Андрія Клюса – шеф-кухаря і керуючого ресторану середземноморської кухні «Kritikos», випускника Національного університету харчових технологій.

Професійний бекграунд Андрія – шеф-кухарство у трендових закладах ресторанного господарства м. Києва (Semifreddo Ristorante, Vinsanto wine bar), відкриття нових ресторанних підприємств як в Україні (шеф-кухар Follower), так і закордоном (шеф-кухар Urban Bistro і Caio Papa, Словаччина), участь у кулінарних змаганнях і майстер-класах, організація гастрошоу і гастровечерь, а також створення свого власного стилю сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia».

Андрій Клюс як стейкхолдер активно співпрацює НУХТ, залучений до освітнього процесу здобувачів освіти, проводить лекторії, майстер-класи і нетворкінг зі студентством. Він завжди з ентузіазмом зустрічається зі студентами, ділиться гастрономічними інсайтами і власним досвідом, надає професійні поради, надихає і мотивує до розвитку у кулінарному мистецтві.