Категорія: Життя коледжу

  • Майстер-клас з приготування їжі в польових умовах

    Майстер-клас з приготування їжі в польових умовах

    З нагоди Міжнародного дня кухаря та кулінара, на запрошення Національної гвардії України м. Луцька, здобувачі освіти груп К-21, К-31, ХТ-23 відвідали майстер-клас з приготування їжі в польових умовах. Приготування страв – це, безумовно, унікальний та надзвичайно важливий процес у житті людей, який поєднує в собі як мистецтво, так і науку, а також відданість своїй справі.…

  • Душа тремтить, коли лунає українська пісня…

    Душа тремтить, коли лунає українська пісня…

    5 жовтня здобувачі освіти коледжу відвідали концерт Державного академічного Волинського народного хору в Палаці культури нашого міста. Колектив виступав з патріотичною програмою «Вперед, соколи!». Концерт розпочався піснею-молитвою, потім хор виконав пісню “Ой, у лузі червона калина”, яка отримала нову хвилю популярності на фоні конфлікту росії та України. Зі сцени звучали й інші козацькі, стрілецькі, повстанських…

  • День пам’яті жертв Бабиного Яру

    День пам’яті жертв Бабиного Яру

    29 вересня в Україні згадується про трагедію в Бабиному Яру. В цьому році ми відзначаємо 82-річницю наймасовішого розстрілу в урочищі, який був проведений нацистами в 1941 році. Волинський  фаховий коледж НУХТ долучився до вшанування пам’яті розстріляних.  Викладач історії Волинського фахового колежу НУХТ Сірук Н.М. для здобувачів освіти спеціальності «харчові технології» провела інформаційно- виховну годину «Бабин…

  • Атмосферу створюють дрібниці

    Атмосферу створюють дрібниці

    For the Day of Tourism, students of the T-41 group (Educational Professional Program Tourism), under the guidance of a teacher of professional disciplines, Oksana Kaznadzey, prepared several thematic photo zones that reflected different recreation styles. They were traditional tourism, with a tent, a guitar, a warm blanket, a barbecue, a romantic one, and a tourism…

  • Екологізація закладів готельно-ресторанного господарства як елемент збереження навколишнього середовища

    Екологізація закладів готельно-ресторанного господарства як елемент збереження навколишнього середовища

    Kateryna Demydiuk, head of the “Zero Waste Lutsk” public organization, gave a guest lecture to third-year students of the Hotel and Restaurant Business Specialty. Ms. Kateryna introduced the students to the international Zero Waste movement. The students were able to improve their professional competencies. During the lecture, the students, under the guidance of the professional…

  • Кольори щастя

    Кольори щастя

    Кажуть, що щастя – кольорове, воно веселе, дивовижне, радісне, прекрасне. Воно робить людину світлою, доброю, щирою, радісною… Студенти-першокурсники груп КІ-11, КІ-12 продовжили традицію риторичних перерв на головній площі нашого коледжу. Здобувачі освіти розповіли, що з давніх-давен щасливим вважалося число 7. У багатьох народів число 7 увійшло до легенд, прислів’їв та приказок, як синонім чогось великого…

  • День знань на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи

    День знань на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи

    On September 1, at the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department, the class teachers met the students of the new groups and their parents. The first open lesson on patriotism and history took place, and a tour of the Volyn Professional College of the National Technical University of Ukraine was held. Традиція починати навчальний рік…

  • Збори трудового колективу

    Збори трудового колективу

    31 серпня 2023 року відбулися збори трудового колективу, на яких заслухали звіт директора Ігоря Корчука «Про реалізацію стратегії розвитку Відокремленого структурного підрозділу «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» у 2022-2023 та основні завдання на 2023-2024 н.р.». Під час виступу директор звернув увагу на слова віцепрем’єр-міністра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністра…

  • День Державного Прапора України

    День Державного Прапора України

    З нагоди Дня Державного Прапора України, 23 серпня дирекція та викладачі взяли участь у церемонії урочистого підняття Державного Прапора у коледжі, а також вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації. День Прапора України під час війни є важливим символом національної єдності та патріотизму. У цей день українці виявляють свою відданість і підтримку своїй країні.…