Категорія: Життя коледжу
-
Популяризація академічної доброчесності серед здобувачів освіти
To study the educational component “Fundamentals of Academic Integrity” and promote academic integrity, Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department students took the relevant online course and received certificates on the EdEra platform. Among the course lecturers were Taras Tymochko, coordinator of the Project for the Advancement of Academic Integrity in Ukraine (SAIUP), Yegor Stadnyi, CEO…
-
Тиждень безпеки дорожнього руху
З 13 по 19 листопада 2023 року в Україні проходив другий етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху. В коледжі проведено ряд заходів, присвячених переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів та користувачів персональним вело- та електротранспортом. В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди…
-
Національно-патріотичні бесіди як консультативно-соціальна підтримка здобувачів фахової передвищої освіти
Tourism students, members of the Specialized (Bicycle) Tourism Club of the Volyn Regional Center for National and Patriotic Education, Tourism and Local History of the Volyn Regional Council attended a public lecture meeting of the Hero of Ukraine Volodymyr Zhemchugov. The event was organized by the Ministry of Culture and Information Policy of Ukraine, the…
-
Участь в публічних заходах польською мовою як засіб формування загальних та спеціальних компетентностей
Teachers and students of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department visited an open lecture titled “They Fought for Independence.” The lecture was dedicated to the 105th anniversary of the Polish Republic. It was organized by the non-governmental organization “Volyn Automobile Club” on the territory of the historical, cultural reserve “The Old Lutsk.” The students…
-
ХІІ Всеукраїнський фестиваль професійної майстерності «КомерцФест-2023»
27 жовтня команда «VOFKCOMMERCE» Волинського фахового коледжу Національного університету харчових технологій взяла участь у ХIІ Всеукраїнському фестивалі професійної майстерності «КомерцФест – 2023». Захід відбувся в онлайн режимі на базі Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж технологій бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки» міста Луцьк. У конкурсі взяли участь 13 команд закладів фахової передвищої…
-
Участь викладачів і здобувачів освіти в написанні 23 Всеукраїнського радіодиктанту
Цього року вперше День української мови та писемності відзначаємо по-новому – 27 жовтня, відповідно до переходу на новоюліанський календар та повернення до традицій та витоків нашої історії. В цей день українці в усьому світі долучаються до важливої патріотичної події – написання Всеукраїнського радіодиктанту. Текст 23-ого за рахунком радіодиктанту написала українська поетеса та перекладачка Катерина Калитко.…
-
Викладачі й студенти відвідали презентацію монографії про спортивне виховання
On October 24, students and teachers of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department attended the presentation of the scientific work “Physical Education and Sports in Volyn during 1900–1939,” written in co-authorship by the spouses Anatolii and Nataliia Voynarovskyi, Candidates of Pedagogical Sciences, Masters of Sports. In his speech, the authors presented the important issue…
-
У коледжі відбулася презентація монографії про фізичне виховання і спорт на Волині
24 жовтня у Волинському фаховому коледжі НУХТ відбулася презентація книги «Фізичне виховання і спорт на Волині 1900-1939 рр.» кандидата педагогічних наук, майстра спорту та журналіста Анатолія Войнаровського, написаного у співавторстві з викладачкою коледжу, кандидаткою педагогічних наук і майстринею спорту Наталією Войнаровською. На події були присутні рецензенти монографії, представники видавництва, а також віцеконсул Генерального консульства Республіки…
-
Майстер-клас з приготування їжі в польових умовах
З нагоди Міжнародного дня кухаря та кулінара, на запрошення Національної гвардії України м. Луцька, здобувачі освіти груп К-21, К-31, ХТ-23 відвідали майстер-клас з приготування їжі в польових умовах. Приготування страв – це, безумовно, унікальний та надзвичайно важливий процес у житті людей, який поєднує в собі як мистецтво, так і науку, а також відданість своїй справі.…