Категорія: Гостьові лекції

  • Гостьові лекції – інноваційний освітній формат взаємодії

    Гостьові лекції – інноваційний освітній формат взаємодії

    Налагоджена тісна співпраця між Національним університетом харчових технологій та Волинським фаховим коледжем Національного університету харчових технологій є важливим напрямом якісної підготовки фахових молодших бакалаврів за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» у коледжі, надає можливість студентам продовжити навчання в університеті, стати професіоналами своєї справи та успішно працевлаштуватися. 14 жовтня викладачі відділення економіки і підприємництва та здобувачі […]

    Читати далі >

  • Гостьовий лекторій: важливість оволодіння навичками SMM для роботи в сфері гостинності

    Гостьовий лекторій: важливість оволодіння навичками SMM для роботи в сфері гостинності

    To ensure the implementation of the educational professional program “Hotel and Restaurant Business” within the framework of studying the educational components “Fundamentals of Marketing,” “Organization of Restaurant Business” and “Fundamentals of Management,” a guest lecture was held for the students of the program. The guest lecturer was Diana Yezerska, a corresponding EPP graduate who provides […]

    Читати далі >

  • Гостьовий лекторій: культурний потенціал Італії через призму історії

    Гостьовий лекторій: культурний потенціал Італії через призму історії

    To implement the educational and professional program Tourism, which is focused on interdisciplinary theoretical and practical training, students joined the guest lecture of Giulia Troiano, a lecturer in Italian cultural history and associate professor at the Italian University. The speaker analysed the main historical periods of the formation and development of modern Italy and their […]

    Читати далі >

  • Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій

    Розвиток культури споживання дріп кави. Онлайн-лекторій

    Vladyslav Dudar, head of the coffee shop development direction from Germini Espresso Yoco Story Company, held an online lecture for the students of the educational degree “professional junior bachelor,” who are studying under the academic and professional program “Hotel and Restaurant Business”. The lecture was conducted as part of the work of the Tourism, Hotel, […]

    Читати далі >

  • Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв

    Гостьова лекція про мистецтво створення естетично привабливих страв

    У межах вивчення освітнього компоненту «Технологія виробництва кулінарної продукції» для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології була організована гостьова лекція на тему «Мистецтво кулінарного декору: створення страв, що захоплюють з першого погляду», яку провела  Катерина ФЕДОСОВА, експерт у сфері ресторанного консалтингу, власник Consulting HUB, PhD, доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету, лектор SRH Dresden […]

    Читати далі >

  • Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»

    Гостьова лекція-діалог з освітнього компоненту «Санітарія та гігієна»

    Здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» мали можливість взяти участь у гостьовій лекції-діалозі викладача вищої категорії, викладача-методиста, викладача фахових дисциплін Волинського медичного інституту  Андрощук Олени Володимирівни. Лектор презентувала майбутнім технологам харчових виробництв теоретичний матеріал теми «Харчові отруєння мікробного та немікробного походження. Розслідування харчових отруєнь». Вивчались питання класифікації та характеристики харчових отруєнь, особливості організації розслідування у […]

    Читати далі >

  • Гостьова лекція «Аналітична хімія і професійна діяльність»

    Гостьова лекція «Аналітична хімія і професійна діяльність»

    На запрошення викладача фахових дисциплін Галини Богдан була проведена гостьова лекція Катериною Юрієвною Люшук, кандидатом педагогічних наук, викладачем вищої категорії, викладачем-методистом Волинського медичного інституту. Здобувачам освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» була запропонована тема «Аналітична хімія і професійна діяльність». Катерина Юріївна розповіла про основні методи кількісного і якісного аналізу лікарських засобів та їх технологічних форм з […]

    Читати далі >

  • Гостьова лекція на тему “Бінарні дерева”

    Гостьова лекція на тему “Бінарні дерева”

    Формування та розвиток фахових компетентностей здобувачів освіти ОПП Інженерія програмного забезпечення та Комп’ютерна інженерія відбувається, в тому числі, шляхом регулярного залучення гостьових лекторів для проведення занять. Проведення гостьових лекцій є потужним засобом стимулювання пізнавальної активності та підвищення їхньої мотивації до навчання. 23 квітня відбулась гостьова лекція Тетяни Гришанович, завідувачки кафедри комп’ютерних наук та кібербезпеки Волинського […]

    Читати далі >

  • Гостьова лекція-бесіда з викладачем Волинського медичного інституту

    Гостьова лекція-бесіда з викладачем Волинського медичного інституту

    With the aim of new approaches to a qualitatively new level of education, exchange of work experience, encouragement of students to active mental activity, and increasing the level of learning, a guest lecture on the educational component “Sanitation and Hygiene” was held for students majoring in Hotel and Restaurant Business on the topic “Food poisoning […]

    Читати далі >

  • Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності

    Атрибутика минулого для усвідомлення сучасності

    В стінах Волинського фахового коледжу НУХТ відбулась гостьова лекція на тему: «Історичні документи ХVІ-ХVІІІ ст.: ключові аспекти достовірності та правомірності» наукового працівника Волинського краєзнавчого музею Андрейчук Т.Б. зі здобувачами освіти освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа та страхування».  З метою дотримання таких компетентностей, як збереження та примноження моральних, культурних, наукових цінностей і […]

    Читати далі >

  • Гостьова лекція з харчових технологій

    Гостьова лекція з харчових технологій

    На запрошення к.т.н., доцента, викладача фахових дисциплін Лариси ГОПАНЧУК, 15 квітня для здобувачів освіти спеціальності 181 – Харчові технології була проведена гостьова лекція від професора, доктора технічних наук Луцького національного технічного університету – Ігоря Миколайовича ДУДАРЄВА. Тема лекції: «Чипси з рослинної сировини: технологія, властивості». Під час лекції Ігор ДУДАРЄВ охоче поділився зі здобувачами ОПП «Харчові технології» секретами […]

    Читати далі >

  • Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»

    Лекція «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції»

    17 квітня у рамках меморандуму про співпрацю було проведено лекцію для студентів Волинського фахового коледжу НУХТ на тему «Національна служба посередництва і примирення. Основні завдання та функції». Лектор, Олена Середюк, наша випускниця, фахівець Національної служби посередництва та примирення, не лише глибоко розкрила теоретичні аспекти роботи НСПП, але й поділилася практичним досвідом. Студенти дізналися, що Національна […]

    Читати далі >