Категорія: Методична діяльність
-
Працівники коледжу взяли участь у вебінарі з питань організації виховної роботи
Працівники Волинського коледжу НУХТ взяли участь у онлайн-вебінарі, який проводив навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Волинській області, для заступників директорів з навчально-виховної роботи, голів методичних комісій, класних керівників, вихователів гуртожитку та координаторів Євроклубів з питань організації виховної роботи в 2019 році. У ході онлайн-вебінару Світлана Юрченко, методист НМЦ ПТО озвучила підсумки роботи за минулий рік […]
-
EdCamp у Луцьку
Нещодавно у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулась регіональна (не)конференція «mini-EdCampLutsk 2019». У нетиповому заході з нетрадиційною назвою взяли участь 170 педагогів з 21 області. Наш навчальний заклад представляли викладачі фахових дисциплін Неля Кінах та Вікторія Кавара, які стали активними учасниками всіх експертних семінарів та майстер-класів. На панельній дискусії та кількох паралелях вони разом із […]
-
Семінар-практикум для педагогічних працівників коледжу
31 січня в коледжі відбувся семінар-практикум «Інноваційні технології в досвіді роботи педагогічних працівників коледжу». Семінар-практикум відкрила методист коледжу Богдан Г.І. У своєму виступі вона наголосила, що тематика заходу співзвучна з методичною метою, над якою працюють педагоги освітнього закладу «Формування конкурентоспроможності майбутнього фахівця шляхом впровадження інноваційних технологій та підвищення професійної компетентності педагогів». Критеріями ефективності освітнього процесу, […]
-
Міжнародний день з прав людини
Свобода означає абсолютне верховенство прав людини Франклін Рузвельт Сьогодні, 10 грудня, весь світ відзначає Міжнародний день з прав людини. Головна його мета– встановлення в усьому світі понять свободи, безпеки й чесності людей повідношенню одне до одного. Саме тому у Волинському коледжі НУХТ тиждень праварозпочався із заходів, що були присвячені цій події. У багатьох групах коледжу пройшли […]
-
Відкрите лекційне заняття на тему «Особливості японської кухні»
23 листопада в навчальному ресторані «Біля замку» викладач фахових дисциплін Мар’яна Повар провела відкриту лекцію з предмету «Етнічні кухні» у групах № 29 (спеціальність «Виробництво харчової продукції»), № 59 (спеціальність «Харчові технології») та № 68 (спеціальність «Готельно-ресторанна справа») на тему «Особливості японської кухні». Готуючись до заняття, студенти вдома переглянули відео-ролик «Найпопулярніші страви японської кухні», оскільки […]
-
Навчальний тренінг з кібербезпеки
В межах проекту #CYBEREDUA2018, що спрямований на запровадження освітніх програм підготовки фахівців з кібербезпеки в професійних (професійно-технічних) закладах та коледжах, 26 листопада 2018 року на базі українського представництва мережної Академії Cisco за участю представників США та ГО «Українська Академія кібербезпеки» відбувся навчальний тренінг, в якому прийняли участь представники Волинського коледжу НУХТ: завідувач відділення інформатики та […]
-
Другий міжнародний освітній форум викладачів англійської мови
Нещодавно на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся Другий міжнародний освітній форум викладачів англійської мови, метою якого було ознайомити спільноту викладачів із сучасними тенденціями у сфері навчання та викладання. Наш освітній заклад представляла викладач іноземної мови за професійним спрямування Вікторія Кавара. До участі у форумі були запрошені відомі міжнародні фахівці, вчені, дослідники та автори матеріалів […]
-
Нетрадиційний урок-гра “The importance of English in student’s life”
Сьогодні, 12 листопада, на відділенні загальноосвітньої підготовки розпочався тиждень іноземної мови під назвою “The Student’s World”, присвячений Дню студента, що традиційно відзначають 17 листопада. Тиждень розпочався нетрадиційним уроком-грою “The importance of English in student’s life”, який був проведений викладачем англійської мови Грабінською А.О. у групі №14. На початку уроку учениці Томілович Оксана та Кость Анастасія […]
-
Викладачі та майстри ВоК НУХТ взяли участь у роботі онлайн конференції «Професійна освіта в умовах сталого розвитку суспільства»
8 листопада 2018 року викладачі та майстри виробничого навчання ВоК НУХТ взяли участь у роботі ІІ Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Професійна освіта в умовах сталого розвитку суспільства», яка відбулась на базі Інституту професійно-технічної освіти Національної академії педагогічних наук України. Конференція проводилась разом з департаментом професійної освіти МОН України, Федеральним інститутом професійної освіти і підготовки Німеччини […]
-
Розвиток компетентнісного підходу до навчання та викладання
Протягом чотирьох днів 16.10-19.10.2018 викладачі закладів вищої освіти із усієї України брали участь у креативному кампусі «Вище». Це – інтенсивна навчальна подія для викладачів, зосереджена на впровадженні компетенцій креативності, вирішення проблем та критичного мислення в університетах та коледжах. Волинський коледж НУХТ на цьому форумі представляла викладач фахових дисциплін Вікторія Кавара. Метою заходу було допомогти викладачам […]
-
Засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з гуманітарної освіти та виховання
На базі Волинського коледжу НУХТ відбулось засідання обласного методичного об’єднання заступників директорів з гуманітарної освіти і виховання з 17-ти вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. Волинської області. Перед учасниками секції з вітальним словом виступила в.о. директора Волинського коледжу НУХТ Алла Голуб, яка здійснила екскурс в історію закладу, ознайомила з особливостями освітнього процесу у коледжі. У рамках […]
-
Відкритий урок з предмету «Технологія приготування страв, закусок, напоїв з основами товарознавства»
02 березня 2018 року в рамках тижня циклової методичної комісії викладачів професійно-теоретичної підготовки було проведено відкритий урок на тему: «Кулінарна характеристика страв з яєць та страв із сиру». Урок проходив у формі бесіди, під час якого викладач фахових дисциплін Мар’яна Повар шляхом постановки ретельно продуманих питань підводила учнів групи № 66 «Майстер ресторанного обслуговування» до […]