On February 28, 2023, the сycle graduation board of Tourism, Hotel and Restaurant Business held a meeting of the working group on the analysis of the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business” of the initial level of higher education in the specialty 241 “Hotel and Restaurant Business”. Attention was focused on the involvement of stakeholders in improving the material and technical base, holding workshops, training, and cooperation with restaurant enterprises.
28 лютого 2023 року цикловою випусковою комісією туризму та готельно-ресторанної справи ВСП Волинський фаховий коледж національного університету харчових технологій проведено засідання робочої групи з аналізу освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» початкового рівня вищої освіти зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Мета засідання – аналіз освітнього процесу з урахуванням досвіду стейкхолдерів, обговорення напрямів подальшого розвитку й вдосконалення освітніх компонент навчального процесу відповідно до сучасних вимог, інновацій у готельному та ресторанному бізнесі. Увага зосереджувалась на долученні стейкхолдерів щодо покращення матеріально-технічної бази, проведення майстер-класів, тренінгів та співпраці із закладами ресторанного господарства для проведення практик студентів, працевлаштування випускників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Під час обговорення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» змістовно розкриті та надані рекомендації для подальшої роботи над ОПП.