Викладач спецдисциплін Олеся Панькевич взяла участь у засіданні обласної секції педагогічних працівників з професій ресторанного господарства, яке проходило на базі Нововолинського центру ПТО.
В межах компетенції «Технологія виробництва кулінарної продукції» вдосконалено навики застосування сучасних технологій при приготуванні та оформленні холодних закусок, солодких страв та борошняних виробів. Однією з найцінніших частин семінару була можливість обміну досвідом з іншими викладачами та фахівцями з галузі. Розглянуто ряд актуальних питань з впровадження освітніх стандартів, нових підходів до навчання. Обговорення використання інноваційних методів та вирішення спільних проблем стало стимулом для подальшого професійного зростання. Відчуття спільності та колективного розвитку надихнули на нові підходи у викладанні та підвищили рівень компетентності.