
7 квітня в рамках проведення тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій на базі навчального ресторану “Біля замку” відбувся майстер-клас з приготування страв з м’яса та птиці. Захід був проведений для студентів 3 курсу спеціальності “Харчові технології”. Проводив майстер-клас випускник нашого коледжу, а нині Су-шеф кафе Benedict, Демчук Андрій. До уваги присутніх була представлена технологія приготування курча Марсала, пасти Карбонара та стейку з соусом Сальє. Під час проведення майстер-класу всі охочі мали можливість долучитися до приготування страв, а також задати питання щодо технології приготування та особливостей подачі. Студентам було цікаво дізнатися про становлення Андрія як висококваліфікованого спеціаліста в галузі харчових технологій.
Присутні були в захваті від професійного приготування страв. Після проведення дегустації, студенти обговорили ключові моменти майбутнього працевлаштування, а також перспективи розвитку закладів харчування як у Волинській області так і в Україні. Андрій поділився своїми роздумами і планами на майбутнє, розповів про мрію стажування у славетних кулінарів за кордоном, запросив всіх відвідати кафе Benedict і поринути в його надзвичайну атмосферу.
Т.Є. Пахолюк