Відпрацювання здобувачами освіти ОПП “Готельно-ресторанна справа” практичних навичок тематичної сервіровки столу

During the laboratory lesson (EC ‘Organisation of Restaurant Business’), the Hotel and Restaurant Business programme students recreated the table setting for the ‘tea party’. As a component of the educational process and practical training, laboratory classes are focused on the formation of special competencies in the ability to plan, organise, and ensure the production and sale of hotel and restaurant services.

На лабораторному занятті (ОК «Організація ресторанного господарства») здобувачі освіти ОПП “Готельно-ресторанна справа” відтворили сервіровку столу для “бенкету чай”. Під час роботи студенти проаналізували теоретичні основи відповідної сервіровки та на практиці відтворили витончену атмосферу, яка є основою успішного обслуговування у сфері гостинності. Заняття включало такі аспекти як особливості обслуговування чайного столу; правильний вибір столового посуду; розташування приладів; використання текстилю;  декоративні елементи; меню чайного бенкету; стандарти етикету та обслуговування.

Лабораторні заняття як складова освітнього процесу та практичної підготовки закцентовані на формуванні у здобувачів спеціальних компетентностей щодо вміння планувати, організовувати, забезпечувати виробництво та реалізацію готельно-ресторанних послуг.