Участь здобувачів ОПП  «Готельно-ресторанна справа» у майстер-класі «Оновлення літнього меню»

In the process of implementing the educational and professional programme “Hotel and Restaurant Business” and to strengthen special competencies in the educational component “Bar Business and Sommelier Work Organisation”, lecturers and students of the corresponding educational program participated in a master class “Summer Menu Update” by MONIN Ukraine brand ambassador Tetiana Kozyk, which took place at the Hubble Bubble hookah bar. 

В процесі реалізації освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» та задля посилення спеціальних компетентностей з освітнього компонента «Барна справа та організація роботи сомельє» викладачі та здобувачі освіти взяли участь у майстер-класі «Оновлення літнього меню» від бренд амбасадора MONIN Україна Тетяни Козик, який відбувся у кальян-барі «Хаббл баббл». В програму майстер-класу входило:

  • презентація новинок від MONIN;
  • освіжаючі літні напої;
  • дегустація нових смаків;
  • коктейлі на основі Pure by MONIN;
  • напої з містичним присмаком на основі Paragon.

Участь у заході дозволила забезпечити такі компетентності як здатність за допомогою відповідних стандартів і правил, удосконалювати діючі на виробництві технологічні операції; раціонально використовувати сировину, напівфабрикати, устаткування тощо; здатність розробляти нові послуги (продукцію) з використанням інноваційних технологій виробництва та обслуговування споживачів; здатність визначати ознаки, властивості і показники якості продукції і послуг, що впливають на рівень забезпечення вимог споживачів у закладах готельно-ресторанного господарства.