Викладачі і майстри виробничого навчання Волинського коледжу НУХТ взяли участь у роботі обласної секції педагогічних працівників ресторанного господарства, яка відбулася 21 травня 2020 року в режимі онлайн.
Розпочала роботу керівник секції, заступник директора НМЦ ПТО у Волинській області , яка розповіла про організацію завершення навчального року у ЗП(ПТ)О в умовах дистанційного навчання. Учасники секції мали змогу ознайомитися з переліком документів для якісної організації та проведення виробничої практики і державної кваліфікаційної атестації в дистанційному режимі.
Досвідом проведення Державної кваліфікаційної атестації в дистанційному режимі з професій «Кухар» та «Офіціан. Бармен» поділилися майстри виробничого навчання нашого закладу Марія Деменік та Оксана Казнадзей. Вони продемонстрували роботи випускників, зазначивши, що всі виконали завдання згідно поставлених вимог і отримали відповідну кваліфікацію.
Дедалі частіше постає питання про організацію здорового харчування учнів та студентів. Тому Семенюк Інна Борисівна запропонувала навчальним закладам оптимізувати роботу їдалень звернувши увагу на розроблені й представлені у вільному доступі рецепти Євгена Клопотенка, які є цікавими за назвами страв, доступними у приготуванні і передусім корисними.