З нагоди Дня працівників харчової промисловості 13 жовтня учні групи ПКт-11 у супроводі майстра виробничого навчання Сидорук Юлії Володимирівни відвідали кондитерську студію «Dolce story». Це сучасне підприємство, яке виготовляє ексклюзивні торти, тістечка, десерти.
Директор студії Світлана Скопюк радо зустріла майбутніх колег, розповіла історію створення підприємства та ознайомила зі всіма тонкощами сучасного кондитерського виробництва.
Працівники закладу провели цікавий і водночас пізнавальний майстер-клас з приготування тартів, фруктових зефірів та оформлення торта, під час якого учні взяли участь в деяких технологічних операціях.
Учні проявили свою зацікавленість до виготовлення кондитерських виробів, а працівники, в свою чергу, продемонстрували свої уміння та навички, розповіли про важливі якості, якими повинні володіти справжні професіонали.
Наших учнів запросили на роботу до кондитерській студії «Dolce story» після закінчення навчання. Тож, можливо, майстер-клас стане для когось дороговказом у майбутнє.
Сидорук Ю.В., Цісар О.В.