In the process of studying the educational component “Restaurant Management”, the students of the Hotel and Restaurant Business programme have developed the skills of serving and servicing a business lunch. During this laboratory work, students strengthened the special competences essential for their future profession.
В процесі вивчення освітнього компонента «Організація ресторанного господарства» здобувачі ОПП «Готельно-ресторанна справа відпрацювали навички сервірування та обслуговування ділового обіду. Ділові обіди в наш час отримали велику популярність в ділових колах. Ділові зустрічі мають велике значення і як спосіб налагодження зв’язків з партнерами і як зручний спосіб вирішення ділових питань в невимушеній обстановці. Меню обіду складається переважно з двох-трьох холодних закусок, першої, гарячої рибної та гарячої м’ясної страв.
Під час цієї лабораторної роботи здобувачі посилили такі спеціальні компетентності як: здатність використовувати фахові знання та професійні навички в організації обслуговування різного контингенту споживачів, в тому числі іноземними мовами; здатність здійснювати сервісно-виробничий процес у закладах готельного та ресторанного господарства; здатність розробляти нові послуги (продукцію) з використанням інноваційних технологій виробництва та обслуговування споживачів.