Розвиток креативності та забезпечення спеціальних компетентностей в навчальній лабораторії «Біля замку»

To ensure special competencies in the educational component “Restaurant Management”, students majoring in Hotel and Restaurant Business constantly practice their practical skills. Thus, group GRS-31 presented their vision of a spring table setting in the halls of the educational restaurant “At the Castle.”

Правильне та стильне сервірування столу – це завжди знак уваги до ваших гостей, безпрограшний спосіб створити святкову атмосферу, а також показати гарний смак наших здобувачів. Правила сервірування святкового столу – це розташування посуду, приборів, страв і декору на столі так, щоб вашим гостям було комфортно, зручно і приємно проводити час за столом.

Для забезпечення спеціальних компетентностей з освітнього компонента «Організація ресторанного господарства» здобувачі ОПП Готельно-ресторанна справа постійно відпрацьовують практичні навички. Так група ГРС – 31 представила своє бачення весняної сервіровки столу на базі навчального ресторану «Біля замку».

Актуальні поєднання білого, блакитного та зеленого додають яскравості святкуванню та відображають весняну палітру щойно розквітлого саду. Додавання квітів та стилізована композиція з вербових гілочок створюють атмосферу тепла та краси.