Що є найвищою вдячністю для викладачів? Безумовно, це досягнення наших випускників, якими ми щиро пишаємося та відстежуємо їхній успіх.
Нещодавно до нас надійшла приємна новина: випускниця відділення харчових технологій, а нині студентка 4-го курсу освітньої програми «Технологія харчування» Національного університету харчових технологій Поліна Ляхович стала однією з переможниць престижного фахового конкурсу YOUNG CHEFS CHALLENGE 2024 – «Продукт: Трансформація». За умовами конкурсу учасники мали створити авторську страву, дотримуючись трьох вимог: головний інгредієнт повинен був бути притаманний регіону, де мешкає або працює учасник; продукт у страві має бути представлений щонайменше в трьох різних станах; фінальна страва має бути гармонійною та смачною. Поліна вразила журі своїм «лісовим» десертом із чорницею, у якому цей інгредієнт був представлений у кількох формах: чорнично-смородиновий зефір, горіхово-чорничний франжипан, чорничне компоте, чорничне желе та чорничний твіль у якості декору. Ми щиро вітаємо Поліну з її успіхом і бажаємо нових висот у кулінарному мистецтві!
«Ще з років навчання в коледжі, мене дуже цікавили різні конкурси, де потрібно проявляти свою творчість та майстерність, і я дуже вдячна викладачам, які завжди розповідали та пропонували взяти участь, допомагали втілювати ідеї та давали цінні поради, і саме коледж породив у мені бажання та цікавість брати участь у різних заходах. Можу запевнити, що навчання у коледжі дало мені не тільки хорошу базу знань, а й безцінний досвід, за що я завжди буду вдячна. Зараз я є в.о. голови студради факультету ГРТБ, тому стараюся розвивати та надихаю своїм прикладом всіх охочих бути активними студентами. Завдяки рекомендаціям викладачів я поступила до НУХТу і ще жодного разу не пожалкувала про це, тому можу з великим задоволенням запросити вас приєднуватися до нашої дружньої родини ГРТБ». — Поліна Ляхович