Циклова випускова комісія туризму та готельно-ресторанної справи

Місія циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи полягає у підготовці висококваліфікованих фахових молодших бакалаврів, здатних створювати, організовувати й контролювати процес виробництва та реалізації послуг у сфері туризму та гостинності; формуванні загальних та спеціальних компетентностей для здійснення професійної діяльності у сфері туризму та рекреації, що дозволить отримати можливості для працевлаштування та здобуття наступного рівня вищої освіти.

Основними напрямами діяльності циклової комісії є: освітньо-методична діяльність; науково-дослідна та проєктна діяльність; співпраця зі стейкхолдерами та роботодавцями; міжнародна співпраця; виховна та просвітницька діяльність; внутрішнє оцінювання якості освіти.

Циклова комісія здійснює підготовку фахівців за освітнім ступенем «фаховий молодший бакалавр» зі спеціальностей:

Освітні програми

📚 Підготовка здобувачів здійснюється за освітніми програмами:

Ознайомитись зі змістом програм, їх тривалістю, навчальними дисциплінами можна на відповідних сторінках. Усі освітні програми є акредитованими відповідно до вимог чинного законодавства.

Інформацію стосовно вступу за освітніми прогрмами можна одержати на сторінці для вступників.