Позначка: ЦВК туризму та готельно-ресторанної справи
-
Партнерство освіти та культурної спадщини: співпраця коледжу з Музейним простором “Окольний замок”
У межах розширення співпраці зі стейкхолдерами було підписано угоду про партнерство між нашим коледжем та Музейним простором «Окольний замок». Унікальність цього партнерства полягає в тому, що обидва учасники розташовані поруч – у стінах Луцького колегіуму, який сьогодні поєднує освітнє середовище, культурний простір та живу історію міста. Такий синтез створює сприятливі умови для реалізації інноваційних освітніх
-
Бінарне заняття з Різдвяною тематикою: інтеграція технологій та традицій у підготовці фахівців готельно-ресторанної справи
Students of the Hotel and Restaurant Business educational and professional program participated in a binary event that combined the educational components “Information Systems in Hotel and Restaurant Business” and “Restaurant Business Organization.” The lesson focused on studying and recreating the Christmas traditions of the Volyn region. Future specialists explored the symbolism of the Christmas Eve
-
Історія, традиція, туризм: музейна екскурсія у професійному становленні здобувачів
As part of the college’s cooperation with the Okolny Castle Museum Space to implement the Tourism educational and professional programme and to promote the tourist potential of the city of Lutsk and the Volyn region, the students participated in a themed excursion for St. Nicholas Day. During the meeting, the participants, together with Oksana Shtanko
-
Цикл занять від стейкхолдера, професіонала-практика, випускника спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Батієвича: лекція “Прейскурант. Винна карта закладів ресторанного господарства”
As part of a series of classes from stakeholders in the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business,” students attended a lecture entitled “Price List: Wine List for Restaurants” by stakeholder and restaurant service specialist Oleksandr Batievych. The lecture topic is relevant for students preparing for professional activities in the HoReCa sector and seeking
-
Екскурсійно-практичні заняття як елемент професійної підготовки здобувачів спеціальності «Туризм і рекреація»: досвід проведення оглядової екскурсії в Музеї історії Луцького братства
Students of the educational and professional program Tourism / Tourism and Recreation participated in a workshop led by Olena Biryulina, head of the Lutsk Brotherhood History Museum. The class was aimed at demonstrating the methodology of conducting a sightseeing tour with an emphasis on modern professional techniques of tour guiding. During the guided tour of
-
Участь здобувачів у конкурсі фахової майстерності
The “HoReCa Next Level” team from the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, consisting of Nataliia Fyschuk and Dariia Filiuk, represented the educational institution at the VI All-Ukrainian Festival of Professional Excellence “Rest-Profi”. Our students demonstrated a high level of training, confidence, and creativity. The team received the nomination “Organization of
-
Співпраця з «Окольним замком»: практичний простір для майбутніх фахівців туризму
As part of our college’s cooperation with the executive committee of the Lutsk City Council in the field of tourism and educational activities, as well as the joint use of architectural monuments to promote and develop the tourism potential of the city of Lutsk and the Volyn region, students of the educational and professional program
-
Цикл занять від стейкхолдера, професіонала-практика, випускника спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Батієвича: практичне заняття у ресторані «Сулі Гулі»
As part of a series of classes from stakeholders in the educational professional program “Hotel and Restaurant Business,” students had the opportunity to participate in a practical class held at the Georgian restaurant “Suli Guli” in Lutsk. The class was led by Alexander Batievich, a graduate of the program, a hospital;ity professional, and a successful
-
Цикл занять від стейкхолдера, професіонала-практика, випускника спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Батієвича: заняття-екскурсія у ресторан грузинської кухні «Сулі Гулі»
As part of a series of classes aimed at deepening the practical training of students enrolled in the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business,” an educational excursion was held to the Georgian cuisine restaurant “Suli Guli” (Lutsk, Volyn region). The event was conducted by Oleksandr Batievich, a stakeholder, a hospitality expert, and a
-
Онлайн майстер-класи для здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа»: поєднання теорії та практики сучасної індустрії гостинності
Students of the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business” had a unique opportunity to participate in a series of professional online master classes organized by the Department of Hotel and Restaurant Business of the National University of Food Technologies and aimed at improving practical skills and expanding knowledge of modern trends in the
-
Партнерська зустріч з представниками бізнесу
У Волинському фаховому коледжі Національного університету харчових технологій відбувся круглий стіл з роботодавцями на тему: «Професійна підготовка фахівців харчової галузі та готельно-ресторанного бізнесу: вимоги часу, професійні компетентності та перспективи розвитку». Метою заходу було налагодження ефективної співпраці між освітнім закладом та роботодавцями, обговорення актуальних питань підготовки конкурентоспроможних фахівців для сучасного ринку праці, а також узгодження вимог
-
Правда і міфи визволення України: краєзнавчий вимір у підготовці фахівців з туризму
As part of the educational component “Local History,” students majoring in “Tourism and Recreation” held an event entitled “The Liberation of Ukraine from the Nazis. Truth and Myths”. The goal was to develop the students’ ability to analyze historical sources critically, comprehend regional aspects of military history, and understand the impact of these events on












