Позначка: ЦВК_ТГРС
-
Зелений тренд освіти: досвід Erasmus+ у Волинському фаховому коледжі НУХТ
As part of the dissemination activities as for the implementation of the EU Erasmus+ project “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitalization, and sustainability, through the transfer of methodology and exchange of best practices,” project number 101129249, the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies hosted […]
-
Код нескореності: уроки УПА сьогодні
The Department of Tourism, Hotel and Restaurant Business hosted an educational event at the Museum of Victims of Totalitarian Regimes, titled “Code of Defiance: Lessons of the UPA Today,” in commemoration of the 83rd anniversary of the establishment of the Ukrainian Insurgent Army. The purpose of the event was to honor the heroic deeds of […]
-
Кава як елемент культури гостинності: інтегроване заняття для майбутніх фахівців HoReCa
On International Coffee Day, students majoring in Hotel and Restaurant Business participated in a joint class combining the educational disciplines English for the Hotel and Restaurant Business, taught by lecturers Oksana Kharkovska and Yuliia Sus. The topic of the meeting was “Coffee and Coffee Drinks,” as this beverage is an integral part of the culture […]
-
Викладач Волинського фахового коледжу НУХТ долучилася до фестивалю Coffee, Books & Vintage у Львові
On October 5, Lviv hosted the traditional Coffee, Books & Vintage festival, which brought together lovers of coffee, art, and sustainable development ideas. Tetyana Ishchyk, a teacher of professional disciplines at the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, who actively introduces modern trends in coffee culture into the educational process, was […]
-
Міжнародний День туризму у коледжі: спорт, подорожі та традиції гостинності
The Volyn Professional College of the National University of Food Technologies celebrated International Tourism Day, an event that traditionally brings together students and teachers of the institution. The celebration was an excellent opportunity to remind everyone of the importance of travel, learning about new cultures, and promoting active recreation. The festive program was rich and […]
-
Взаємодія з роботодавцями готельно-ресторанної сфери для підвищення ефективності практичної підготовки студентів
In the process of improving the practical training of students enrolled in the Hotel and Restaurant Business educational and professional program, well-established cooperation with leading employers in the city plays an important role. Representatives from popular establishments in Lutsk participated in a discussion on the content of practical classes and professional practice for college students, […]
-
Викладачі коледжу взяли участь у міжнародному семінарі в межах проєкту ЄС Erasmus+
Lecturers of the Volyn Professional College, National University of Food Technologies, took part in an international seminar dedicated to discussing the results of the European Union grant project “Horizontal capacity building in vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitalization, and sustainability through methodology transfer and exchange of best practices” (grant agreement No. 101129249). […]
-
Студенти та викладачі Волинського фахового коледжу НУХТ — учасники Zero Waste Fest у Луцьку
Students and teachers from the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies participated in Zero Waste Fest, which took place on September 6 at the Lutsk Business Space. The festival program featured a combination of panel discussions, lectures, and workshops. The lecture part attracted the most interest, where they discussed the perspectives […]
-
Участь викладачів коледжу у Міжнародній конференції «Цифрова трансформація в індустрії гостинності та кулінарії»
As part of the EU Erasmus+ project “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitization, and sustainability, through the transfer of methodology and exchange of best practices” (project number 101129249), teachers and trainers from the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies took part in the International […]
-
Студентки відділення туризму та готельно-ресторанної справи проходять стажування у Ризі завдяки програмі академічної мобільності
Thanks to the participation in the academic mobility program, agreement No. 2023-1-LV01-KA131-HED-000136703, students of the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department arrived at the capital of Latvia, Riga, at the HOTEL BUSINESS SCHOOL. Participation in mobility is a unique opportunity not only for the professional growth of the students but also for cultural exchange and […]
-
Інновації у сфері гостинності: студенти другого курсу ОПП “Готельно-ресторанна справа” впроваджують цифрові рішення
As part of the study of the educational component “Digital Toolkit for Hospitality Business”, second-year students of the educational and professional program “Hospitality and Restaurant Business” demonstrated a high level of creativity and technical awareness by developing their own projects on the digitalization of the tourism business. The students’ projects covered relevant topics of the […]
-
Міжнародний діалог через освіту: зустріч студентів із представниками громадських організацій
У межах освітньої ініціативи з вивчення іноземних мов відбулася надзвичайно цікава й пізнавальна зустріч студентів із стейкхолдерами: Сергієм Прозоровським, віцепрезидентом Волинського Клубу Автомобільного, Тетяною Біскуп, членом правління Клубу, активною громадською діячкою, Георгієм Ролінгером, президентом Волинського товариства польського мистецтва «Барви Кресове». Під час своїх виступів шановні гості поділилися маловідомими широкому загалу історичними фактами, що стосуються боротьби […]