Позначка: ЦВК туризму та готельно-ресторанної справи
-
Онлайн майстер-класи для здобувачів ОПП «Готельно-ресторанна справа»: поєднання теорії та практики сучасної індустрії гостинності
Students of the educational and professional program “Hotel and Restaurant Business” had a unique opportunity to participate in a series of professional online master classes organized by the Department of Hotel and Restaurant Business of the National University of Food Technologies and aimed at improving practical skills and expanding knowledge of modern trends in the […]
-
Партнерська зустріч з представниками бізнесу
У Волинському фаховому коледжі Національного університету харчових технологій відбувся круглий стіл з роботодавцями на тему: «Професійна підготовка фахівців харчової галузі та готельно-ресторанного бізнесу: вимоги часу, професійні компетентності та перспективи розвитку». Метою заходу було налагодження ефективної співпраці між освітнім закладом та роботодавцями, обговорення актуальних питань підготовки конкурентоспроможних фахівців для сучасного ринку праці, а також узгодження вимог […]
-
Правда і міфи визволення України: краєзнавчий вимір у підготовці фахівців з туризму
As part of the educational component “Local History,” students majoring in “Tourism and Recreation” held an event entitled “The Liberation of Ukraine from the Nazis. Truth and Myths”. The goal was to develop the students’ ability to analyze historical sources critically, comprehend regional aspects of military history, and understand the impact of these events on […]
-
Співпраця коледжу з крафтовою броварнею «LUCHAN»: практика, досвід і спільні можливості
Співпраця освітніх закладів із представниками бізнесу, які формують реальні запити ринку праці стає ключовою умовою якісної підготовки фахових молодших бакалаврів. Одним із яскравих прикладів такої взаємодії стала співпраця коледжу з крафтовою броварнею «LUCHAN» – відомим волинським виробником, який поєднує традиційні технології пивоваріння з інноваційними підходами до якості та смаку продукції та розвиває мережу закладів гостинності. […]
-
«Сила у часі» – мистецтво О. Дишка у формуванні туристичного іміджу Волині
Students of the educational and professional program Tourism at the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, as part of their studies of the academic components “History and Culture of Ukraine” and “World Culture and Art,” visited the exhibition project by Volyn artist Oleksandr Dyshko, “Power in Time. Painting, Graphics,” which is […]
-
Гарбуз без відходів: локація Pumpkin Zero Waste Zone від Волинського фахового коледжу НУХТ
As part of the “Green and No Leftover” festival, held within the framework of an EU project supported by the Erasmus+ program, students and teachers from the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies presented the original Pumpkin Zero Waste Zone location. The event aimed to promote an ecological approach to cooking […]
-
HospitArity Hub – мандрівка у реальність+
One of the festival’s most visited and interesting locations was the interactive zone of the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies, where a college lecturer and students presented. Guests had the opportunity not only to learn about the latest industry trends but also to try out the possibilities of artificial intelligence, […]
-
«Green» Taste Colors («Зелений» смак кольору) – поєднання науки, творчості та сталого розвитку
As part of the “Green and No Leftover” festival, held within the framework of the EU project “Horizontal Capacity Building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitalization, and sustainability,” supported by the Erasmus+ Program, students and teachers of the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies presented an innovative […]
-
Локація «EcoYouth Volyn» на фестивалі «Зелений і No Leftover» – молодь за сталий розвиток
As part of the “Green and No Leftover” festival, which took place within the framework of the EU project “Horizontal Capacity Building of Vocational Education for Internationalization and Modernization, Including Innovation, Digitalization, and Sustainability” supported by the Erasmus+ Program, students and teachers of the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies presented […]
-
Інновації для сталого розвитку HoReCa (Sustainable HoReCa Space)
During the “Green and No Leftover” Festival, which took place as a dissemmination event of the EU project “Horizontal Capacity Building of Vocational Education for Internationalization and Modernization, Including Innovation, Digitalization, and Sustainability,” supported by the European Union’s Erasmus+ Program, guests had the opportunity to visit the “Innovations for Sustainable Development in HoReCa” location. The […]
-
Смак України: скарби автентичної кухні
The location “Taste of Ukraine: Treasures of Authentic Cuisine,” presented at the “Green and No Leftover” festival, vividly demonstrated how culinary heritage can be harmoniously combined with modern approaches to sustainable development and waste-free production. The main goal of this location was to promote authentic Ukrainian gastronomy, preserve the traditions of regional dishes, and introduce […]
-
Зелений тренд освіти: досвід Erasmus+ у Волинському фаховому коледжі НУХТ
As part of the dissemination activities as for the implementation of the EU Erasmus+ project “Horizontal capacity building of vocational education for internationalization and modernization, including innovation, digitalization, and sustainability, through the transfer of methodology and exchange of best practices,” project number 101129249, the Volyn Professional College of the National University of Food Technologies hosted […]












