Позначка: ЦВК_ТГРС
-
Формування спеціальних компетентностей здобувачів ОПП Готельно-ресторанна справа
On the occasion of International Women’s Day, the Hotel and Restaurant Business educational professional programme students prepared traditional cocktails while studying the educational component ‘Bar business and sommelier organisation’. Міжнародний жіночий день – це чудова нагода створити атмосферу свята за допомогою вишуканих коктейлів. Напої, присвячені жінкам, зазвичай легкі, ароматні, естетично оформлені та мають витончений смак […]
-
Природні ресурси світу: гостьова лекція Олени Харченко
On 5 March, students majoring in Tourism, as part of the study of the educational components ‘Geography of Tourism,’ ‘Recreational Geography of Ukraine,’ ‘Sustainable Development of Tourism and Recreation,’ had the opportunity to learn in detail about the features of the varieties of natural resources in the world, their distribution and prospects for use during […]
-
Сучасні біотехнології в харчовій промисловості
04 березня у межах освітнього компонента «Технічна мікробіологія» здобувачі освіти другого і третього курсу освітньо-професійної програми Харчові технології мали можливість прослухати гостьову лекцію на тему «Шеф-кухарі мікросвіту: таємниці заквасок і магія харчової біотехнології». Спікером виступила Ірина Ковшар, асистент кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій. Лектор надзвичайно інформативно презентувала роль біотехнологій в харчовій промисловості, […]
-
«Гастротури – це смачно і цікаво»: онлайн-лекторій кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ
The Tourism and Hospitality Business Department of the National University of Food Technologies, represented by Tetiana Mirzodaieva, Associate Professor, Candidate of Economic Sciences, held an online lecture ‘Gastronomy tours are tasty and interesting’. Students majoring in Tourism and Hotel and Restaurant Business, as part of the study of the educational components ‘Specialised Tourism,’ ‘Event Tourism,’ […]
-
Туристична подорож як аспект практичної підготовки фахових молодших бакалаврів спеціальності «Туризм і рекреація»
To implement professional tourism training, the Training and Tourist Agency ‘Bilya Vezhi’ (“Near the Tower”) of the VoPC NUFT organises and conducts practical tourist trips using innovative technologies in the relevant field of professional activity. This year’s tourist season was opened by the students of the Tourism programme, who travelled along the Slavske – Ivano-Frankivsk […]
-
Гостьова онлайн-лекція викладача кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки НУХТ
Сучасні технології швидко змінюють підходи до освіти, і штучний інтелект відіграє в цьому важливу роль. У рамках освітнього процесу на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи відбулася гостьова лекція на тему «Використання засобів штучного інтелекту для навчання», під час якої студенти ОПП Туризм та Готельно-ресторанна справа мали змогу дізнатися про найновіші тенденції та можливості застосування ШІ […]
-
«Лесин Луцьк»: відеоекскурсія до дня народження Лесі Українки
До 154 річниці від дня народження видатної письменниці Лариси Петрівни Косач першокурсники відділення туризму та готельно-ресторанної справи, що навчаються за ОПП Туризм, підготували відеоекскурсію містом для всіх охочих дізнатися більше про Лесині місця в Луцьку, відчути взаємозв’язок авторки з нашим краєм. Життєпис Лесі Українки вписаний в історичний контекст міста. Багато локацій нагадують про її присутність, […]
-
Здобувачі освіти долучилися до лекцій від викладачів Пряшівського університету
У формуванні індивідуальної освітньої траєкторії важливу роль відіграють вибіркові дисципліни, орієнтовані на запити і потреби здобувачів освіти, які прагнуть знань, важливих для особистісного зростання та професійної самореалізації. Із цією метою на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи студенти другого курсу ОПП Готельно-ресторанна справа вивчають словацьку мову, яка розширює горизонти міжкультурних зв’язків і взаємодії двох сусідніх країн […]
-
Індустрія гостинності: що варто знати майбутнім фахівцям
To ensure the successful implementation of the educational and professional programmes Hotel and Restaurant Business (educational components Fundamentals of Hospitality, Hotel Management, Restaurant Management) and Food Technologies (educational component Service Management in Restaurant Business), the college engages guest lecturers, industry professionals, stakeholders, etc. In this context, a lecture on ‘General features of the hospitality industry: […]
-
Заняття-екскурсія у сімейний ресторан європейської кухні Café de Vino
Для забезпечення відповідності освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» потребам і запитам здобувачів частині уявлень про своє професійне майбутнє, технологій професійного і посадового зростання викладачами Юлією Сус, Оксаною Казнадзей, Яною Лапчук та стейкхолдером – барменом Володимиром Єлістратовим було проведено заняття-екcкурсія у сімейному ресторані європейської кухні Café de Vino. У комфортній атмосфері ресторану Володимир (який є випускником нашого […]
-
Онлайн лекція від засновника компанії Hoteliero Андрія Скіп’яна «Специфіка діяльності івент-компаній»
To involve stakeholders and employers in the educational process of the students of the educational professional programmes ‘Tourism,’ ‘Hotel and Restaurant Business’ and with the support of the Department of Tourism and Hospitality Business of NUFT, students had the opportunity to join a guest lecture by the founder and CEO of the event company Hoteliero […]
-
Гостьова лекція від директора управління по роботі з персоналом ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готелю Hilton Kyiv Антоніни Форостяної
Hospitality industry stakeholders hold guest lectures for the students of the educational professional programme “Hotel and Restaurant Business.” Such lectures are organised to ensure that the professional training of students meets the needs of target groups and the labour market. In the process of studying the educational components’ Hotel Business,’ ‘Fundamentals of Hospitality,’ ‘Communication Management,’ […]