Позначка: ЦВК_ТГРС
-
Інновації у сфері гостинності: студенти другого курсу ОПП “Готельно-ресторанна справа” впроваджують цифрові рішення
As part of the study of the educational component “Digital Toolkit for Hospitality Business”, second-year students of the educational and professional program “Hospitality and Restaurant Business” demonstrated a high level of creativity and technical awareness by developing their own projects on the digitalization of the tourism business. The students’ projects covered relevant topics of the […]
-
Міжнародний діалог через освіту: зустріч студентів із представниками громадських організацій
У межах освітньої ініціативи з вивчення іноземних мов відбулася надзвичайно цікава й пізнавальна зустріч студентів із стейкхолдерами: Сергієм Прозоровським, віцепрезидентом Волинського Клубу Автомобільного, Тетяною Біскуп, членом правління Клубу, активною громадською діячкою, Георгієм Ролінгером, президентом Волинського товариства польського мистецтва «Барви Кресове». Під час своїх виступів шановні гості поділилися маловідомими широкому загалу історичними фактами, що стосуються боротьби […]
-
Майстер-клас до Міжнародного дня захисту дітей
Щороку 1 червня світ відзначає Міжнародний день захисту дітей — день, що покликаний нагадати всім дорослим про відповідальність за щасливе дитинство, про право кожної дитини на навчання, розвиток, відпочинок та безпеку. Це не про свято, а заклик до дії — звернути увагу на потреби дітей, подарувати тепло й турботу тим, хто цього особливо потребує. Саме […]
-
Знайомство з базами практики: здобувачі освіти відвідали Noble Boutique Hotel
As part of a practical lesson on the educational component “Hotel Business,” students of the Hotel and Restaurant Business educational professional programme made a field trip to the Noble Boutique Hotel. A high level of service and European-style aesthetics characterizes this modern hotel-type establishment. The purpose of the visit was to provide students with practical […]
-
Єдність поколінь: студенти вшановують Шевченка
22 травня в Україні вшановують 164-у річницю перепоховання Тараса Григоровича Шевченка — великого поета, художника, громадського діяча, духовного символа нації. Саме цього дня, згідно з його заповітом, прах Кобзаря було перепоховано на українській землі — на Чернечій горі в Каневі. Тарас Шевченко — визначна постать, яка об’єднує українську націю, надихає покоління та слугує духовним орієнтиром […]
-
Викладачі коледжу — учасники VI Всеукраїнської науково-практичної конференції з питань розвитку фахової передвищої освіти
On May 21, lecturers of the Cycle Graduation Commission of Tourism, Hotel and Restaurant Business participated in the VI All-Ukrainian scientific and practical conference “Professional Higher and Vocational Education: theory, methodology, practice.” The event brought together representatives of the educational community from different regions of Ukraine for a professional discussion of key challenges and prospects […]
-
Міжнародний день музеїв: збереження памʼяті та творення майбутнього
Every year on May 18, the world celebrates International Museum Day, an event designed to emphasize the unique role of museums in shaping cultural awareness, developing education, and strengthening social ties. On this day, in the Room-Museum of the Victims of Totalitarian Regimes that is located in our college, thematic excursions were held for students, […]
-
Майбутні фахівці готельно-ресторанної справи відпрацьовують професійні навички у форматі рольової гри
As part of the practical training, the Hotel and Restaurant Business educational professional program students participated in a role-playing game to simulate the reception in the “Dream Hostel” training laboratory. This lesson became part of a practice-oriented training that allows students to master their future profession theoretically and through simulating real situations in a professional […]
-
Вишиванка – символ сили, краси, добробуту та духовного захисту
Every year on the third Thursday of May, Ukrainians worldwide celebrate Vyshyvanka Day, which honors our national identity and cultural heritage. On this day, lecturers, teachers, trainers, and students of the Tourism and Hotel and Restaurant Business Department of the Volyn Professional College NUFT traditionally wear embroidered shirts and organize various events to preserve and […]
-
Інтеграція теорії, практики та сталого розвитку в підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи
Формування висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності неможливе без поєднання глибоких теоретичних знань, практичних навичок і актуальних професійних компетентностей. Важливим елементом цього процесу є лабораторні заняття з освітнього компонента «Технологія продукції ресторанного господарства», які спрямовані не лише на розвиток технологічних умінь, а й на формування екологічного мислення та принципів сталого розвитку. Під час таких занять здобувачі […]
-
Відкрий Луцьк світові: майбутні фахівці з туризму презентують авторські відео-маршрути
9 травня здобувачі освіти освітньо-професійної програми «Туризм» представили власні розробки екскурсійних маршрутів у межах практичного заняття з освітніх компонентів «Географія туризму» та «Рекреаційна географія України». Захід став частиною ініціативи «Промо-кампанія — відкрий своє місто світові», головною метою якої є формування навичок зі створення туристичних продуктів і просування українських дестинацій на внутрішньому та міжнародному рівнях. У […]
-
Bartending в дії: інтегроване заняття з міксології на базі «Mojo Hall»
Сучасна підготовка фахівців у сфері готельно-ресторанної справи неможлива без практикоорієнтованого навчання, тісно пов’язаного з реальними умовами професійної діяльності. Саме з такою метою на базі готельно-ресторанного комплексу «Mojo Hall» було проведено інтегроване лабораторне заняття для здобувачів освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Захід був проведений в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи та спрямований на […]