Сьогодні, 14 вересня, учні групи №66 «Майстер ресторанного обслуговування» разом із майстром виробничого навчання Тетяною Козак провели практичне заняття, на якому знайомились із різноманітними способами сервірування столів у ресторанах.
Практичне заняття проходило на базі навчального ресторану-лабораторії «Біля замку». В умовах, максимально наближених до майбутньої професійної діяльності, учні навчались складати полотняні серветки для святкового столу, сервірувати та декорувати стіл. Багато часу було виділено вивченню характеристик столового посуду, приборів, скла та їх призначенню. Майстер виробничого навчання зосередила увагу на вмінні організовувати робоче місце під час сервірування столу.
На базі навчального ресторану є хороші можливості не тільки для навчання правильних прийомів і послідовності їх виконання при сервіруванні столів, а й для формування вмінь і навичок в учнів щодо дотримання санітарно-гігієнічних вимог та правил безпеки праці.