Польська нота Дня працівника харчової промисловості

,

На святі Дня працівника харчової промисловості, який у Волинському технікумі Національного університету харчових технологій традиційно відзначається виставкою кулінарних шедеврів та найрізноманітнішої харчової продукції, цього року серед інших виразно прозвучала польська нота.

Так, національні страви наших західних сусідів виготовлені власноруч, представили 4 і 55 групи спеціальності «Виробництво харчової продукції» (класні керівники Галина Богдан і Ольга Стешенко), а комп’ютерну підтримку з виготовлення буклетів і презентації надали їм студенти відділення інформатики та комп’ютерної техніки (класний керівник Галина Шепелюк).

Студент 4 групи Олександр Споденко розповів про найбільш відомі польські страви і спосіб їх приготування. Натомість майбутні «Касири в банку» (23 група, класний керівник Інна Швайковська) по-українськи і по-польськи розповіли про продукцію популярних польських торгових марок таких, як TRANSROL,LOMANIA, SADPOL, FELIKS, KOLDAR.
Увага до польської тематики серед іншого пояснюється тим, що у технікумі 2015-2016 навчальний рік проголошений роком польської мови та культури.