Перспективність ступеневої освіти в сфері харчових технологій

15 жовтня відбулася зустріч здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології з директором Навчально-наукового інституту харчових технологій, професоркою Оксаною Кочубей-Литвиненко.

Оксана Валер’янівна розповіла студентам про важливість продовження ступеневої освіти та особливості освітнього процесу в університеті. Вона також представила основні освітньо-професійні програми харчової галузі, що допоможе майбутнім абітурієнтам краще зрозуміти специфіку кожної з них та визначитися з напрямом, який найбільше відповідає їхнім інтересам.

Здобувачі освіти отримали інформацію щодо умов вступу та запрошення на цікаві заходи, які проводять абітурієнтам для кращого знайомства з університетом, що буде сприяти їх кращій адаптації в майбутньому студентському житті.

Професорка зупинилася на перевагах навчання в Національному університеті харчових технологій, наголосила на освітніх інноваціях, запроваджених в університеті під час реалізації освітніх програм освітнього ступеня бакалавр.

Здобувачі освіти отримали багато корисної інформації, яка дала відповіді на багато запитань, які цікавлять кожного абітурієнта, адже вибір майбутньої професії та місця навчання важливі для кожного.

Ольга Ройко