







The students of the educational professional programme Hotel and Restaurant Business had the opportunity to join the online lecture “Taste of Life: Employment in the Restaurant Business” from Yulia Kostyuchenko, a stakeholder and leading HR manager of the recruitment department of the largest Ukrainian gastronomic holding Tarantino Family.
Здобувачі ОПП Готельно-ресторанна справа мали можливість долучитись до онлайн-лекторію «Смак життя: працевлаштування у сфері ресторанного бізнесу» від стейкхолдера, провідного HR менеджера відділу пошуку персоналу найбільшого в Україні гастрономічного холдингу Tarantino Family Юлії Костюченко.
Тarantino family – це компанія, яка об’єднала під своїм управлінням ресторани та сервіси швидкої доставки їжі. На сьогоднішній день компанія керує 12 брендами і 28 ресторанами. Крім усього іншого, Тарантіно фемелі часто організовує різні фестивалі, майстер-класи, кулінарні заходи.
Високий сервіс обслуговування в ресторанах, приготування їжі, кейтерінг, а також доставку організовують понад три тисяч співробітників компанії. При цьому Tarantino family постійно розширюється і шукає нових партнерів. Компанія пропонує різноманітні вакансії – у ресторанній сфері, конкурентну зарплату, можливість розвитку карʼєри та безліч корисних бонусів.
Юлії Костюченко поділилася зі здобувачами освіти особливостями роботи в їхній компанії, розповіла, які фахові компетентності необхідні працівникам ресторанного бізнесу, наголосила, що вміння спілкуватися з клієнтами, персоналом та партнерами – це ключовий аспект рестораторської справи.
Ресторанний бізнес не стоїть на місці, щодня з’являються нові технології, які потребують швидкого опанування як власником, так і персоналом закладу. Гармонійна атмосфера в ресторані, відмінне обслуговування та розуміння потреб клієнтів є головними факторами успішного ведення ресторанного бізнесу, – підкреслила HR менеджерка.