Нетворкінг від технічного бюро АСКІЛЛ

To improve her professional competence, Yulia Sus, a Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department lecturer, attended a meeting ‘The path from home cooking to catering or craft production’ in the Cookery School by Vlad Finkevych.

The event speakers were Alina Satz, project manager of production process optimization and production capacity planning and auditor of quality and food safety management systems, and Anna Chmil, project manager of European production and product certification, HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) implementation expert, and auditor of quality and food safety management systems.

У сучасному світі безпека харчових продуктів і якість виробництв стають надзвичайно важливими аспектами для забезпечення здоров’я населення та конкурентоспроможності підприємств. Однією з ключових складових цього процесу є реєстрація виробничих потужностей та впровадження системи управління безпекою харчових продуктів HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points)

 З метою підвищення професійної та фахової компетентності викладач відділення Туризму та готельно-ресторанної справи Юлія Сус  відвідала лекцію від технічного бюро АСКІЛЛ: «Шлях від домашньої кухні до закладу громадського харчування чи крафтового виробництва», що відбулася на базі кулінарної школи Cookery school by Vlad Finkevych.

Спікерами заходу виступали Аліна Саць – керівник проектів оптимізації виробничих процесів, планування цехів виробничих потужностей, аудитор систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів та Анна Чміль –  керівник проектів із європейської сертифікації виробництва та продукції, експерт із впровадження HACCP, аудитор систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів.

 В рамках даного нетворкінгу було розглянуто наступні питання:

  • пошук та підбір належного виробничого приміщення;
  • формування асортименту та планування виробничих процесів відповідно до вимог законодавства та принципів HACCP;
  • реєстрація виробничих потужностей/ отримання експлуатаційного дозволу;
  • впровадження принципів HACCP та навчання персоналу;
  • Реалізаці продукції: документи про якість та етикетки.

Участь в таких заходах та постійне навчання дозволяє залишатися в курсі новітніх тенденцій та технологій.

Професійне зростання дає можливість розвивати нові навички та покращувати вже наявні. Залучення до професійних курсів, конференцій та воркшопів сприяє знайомству з колегами та експертами у галузі, що може бути корисним для подальшої співпраці.