Науково-дослідна робота як елемент формування загальних та спеціальних компетентностей

To ensure the elementary forms of research and innovation activities envisaged in the Educational Professional Programs “Tourism” and “Hotel and Restaurant Business,” a meeting of the scientific group “Features and Problems of Tourism and Hotel and Restaurant Business Development in the World” was held. The members of the scientific group discussed the first research results on the previously selected topics.

З метою забезпечення передбачених в ОПП «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» елементарних форм дослідницької та інноваційної діяльності відбулося засідання наукового гуртка «Особливості та проблеми розвитку туризму та готельно-ресторанної справи в країнах світу», де було обговорено перші результати досліджень за попередньо обраною тематикою.

Основними завданнями роботи студентського наукового гуртка єзалучення студентів до проведення науково-дослідної роботи, участі у наукових та бізнес-проєктах, конференціях та конкурсах, здобуття загальних та спеціальних компетентностей, розвиток критичного мислення, уміння комунікувати, проведення спільних наукових досліджень за участю викладачів, здобувачів, фахівців-практиків та експертів галузі.

На засіданні відбулася презентація попередніх досліджень здобувачів групи Т-31, які працюють над туристичною промоцією міста Луцька, досліджують та розробляють екскурсійні пропозиції романтичними місцями Луцька, арт-екскурсії, екскурсії покинутими об’єктами, екскурсії давніми кладовищами, відьомськими місцями Луцька тощо.