Можливості неформальної освіти як спосіб підвищення кваліфікації здобувачів

At the present stage, students have many options to improve their qualifications in the process of studying through courses, webinars, and workshops.  The students of the Hotel and Restaurant Business educational professional programme took the opportunity to enrich their knowledge in the hospitality industry by taking the Barista certificate course on the Diia. Education portal.

На сучасному етапі у здобувачів освіти є багато варіантів підвищити свою кваліфікацію в процесі навчання за допомогою  курсів, інтенсивів, воркшопів.  Здобувачі ОПП Готельно-ресторанна справа скористалися можливістю збагатити свої знання у сфері гостинності прослухавши сертифікатний курс «Бариста» на освітньому порталі «Дія. Освіта».  

Бариста розбирається в обсмаженні та меленні кави, знає, як готуються різноманітні напої від рістретто до капучино, а також вміє безпосередньо взаємодіяти з клієнтами. На курсі професійний бариста приділив увагу найголовнішому – секретам приготування найароматнішої кави, розпочавши з еспресо як основи для інших кавових напоїв.

Слухачі сертифікатної програми дізналися про етапи його приготування, особливості роботи з холдером, підготовку устаткування, екстрагування смако-ароматичних речовин із мелених зерен кави і таким чином поєднали неформальні елементи з формальною освітою.