Майстер-клас від су-шефа з Америки

,

Для студентів другого курсу  відділення харчових технологій су-шеф із Флориди (штат США) Джуді Вінду провів майстер-клас із приготування східної страви.

У лабораторії приготування їжі царила невимушена атмосфера, приємно пахло спеціями та травами. Су-шеф ділився із студентами своїм досвідом запікання м’яса у різноманітних приправах. Східна страва готується із овочів та свинини, запеченої у суміші перців і трав. Все це подається під йогуртовим соусом.

«Особливість моїх страв у тому, що я використовую натуральні продукти і багато спецій, часнику, трав, – каже Джуді Вінду. – Їжа має бути корисною та правильною для організму людини».

Загалом су-шеф з Флориди має чимало сертифікатів, серед яких є посвідчення спеціаліста із здорового та спортивного харчування. Він має більш як 20 років професійного досвіду в кулінарії, займався приготуванням їжі, бенкетів, розробкою меню, керував чималим колективом. І хоч Джуді Вінду готує страви різних кухонь світу, але найулюбленішою його стравою є вареники із сиром. І взагалі, як виявилося, цей американець закоханий в Україну, особливо до серця йому припав древній Луцьк: він просто в захваті від міста, лучан, нашої їжі та культури.