






Нові ідеї, незвичайні рішення, своєрідна подача – такими можуть бути міні закуски – аппетайзери, якщо до них підійти нестандартно.
Майстер-клас з виготовлення оригінальних закусок провели студенти відділення харчових технологій, продемонструвавши такі фахові компетентності освітньої програми «Харчові технології» як здатність застосовувати знання у практичній діяльності, використовуючи здобуті фундаментальні та професійні знання і навички, здатність забезпечувати культуру обслуговування при реалізації продукції та організації її споживання.
Поєднання ароматів, текстур, форм, смаків – інструменти фахівця, який бажає створювати шедеври. Здобувачі освіти вразили присутніх простотою водночас з вишуканістю кулінарії, яка може здивувати своїм смаком кожного, а також надихнули на нові ідеї до створення смачного настрою гостям.
Тетяна Семенюк