Кваліфікаційний іспит зі спеціальності Харчові технології

Категорії:

16 січня розпочала роботу комісія з проведення кваліфікаційного іспиту зі спеціальності 181 «Харчові технології». Кваліфікаційний іспит є фінальним етапом навчання за освітньо-професійною програмою «Харчові технології». Він вимагає від здобувачів демонстрації знань, умінь та навичок, набутих впродовж освітнього процесу. Кваліфікаційний іспит складається з теоретичних питань, практичних задач і тестів у системі Moodle, та включає наступні освітні компоненти: харчові технології, технологія виробництва кулінарної продукції, організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства, технологічне обладнання галузі. За бажанням здобувачі можуть виконати творче завдання, зокрема презентувати авторську страву, продемонструвати окремі процеси обслуговування, зокрема тематичне сервірування столу, декантацію вина, подачу страв різними способами, приготування та подачу змішаних напоїв тощо.

Комісію з проведення кваліфікаційного іспиту очолює Валерій Кухарчук, головний інженер ТОВ «Український м’ясний хутір». До складу комісії також входить заступниця директора з навчальної роботи ВоФК НУХТ Алла Голуб, голова циклової випускової комісії виробництва та технологій к.т.н. Ольга Ройко та викладачка фахових дисциплін Тетяна Семенюк.

Бажаємо нашим здобувачам успіху!