В рамках проєкту Erasmus+ перед викладачами та студентами коледжу готельного бізнесу HOTEL SCHOOL (м. Рига) з гостьовою лекцією на тему «Автентичні смаки України» виступила викладач фахових дисциплін ВоФК НУХТ – Тетяна Семенюк. У сучасному глобалізованому світі кухня часто стає першою «точкою дотику» до культури країни, її історії, традицій, стилю життя. Тетяна Степанівна розповіла про історії продуктів, технологій та середовища, у якому формувалися українські страви, про харчові практики і регіональні смакові особливості, про побут, географію, природу, звички, світогляд і традиції України, міграцію та історію співжиття на нашій території різних народів і культур.
Різноманітність традиційних страв, давні гастрономічні традиції і багата історична та культурна спадщина України вразили присутніх, викладачі HOTEL SCHOOL та іноземні студенти висловили готовність відкрити для себе привабливу та гостинну Україну завітавши до нас після перемоги.
Проєкт № 2022-1-LV01-KA121-VET-000055728