The bar manager of the Emotion Group network, Yurii Tsisaruk, held a guest lecture discussion with the students of the professional-education program “Hotel and Restaurant Business”. This activity is conducted as a part of the week of the cycle graduation committee of Tourism, Hotel, and Restaurant Business. Yurii introduced the students to innovative approaches and trends in the bar industry and restaurant management.
Бар-менеджером мережі Emotion Group Юрієм Цісаруком, в рамках тижня циклової випускової комісії туризму та готельно-ресторанної справи, було проведено гостьову лекцію-дискусію зі здобувачами фахової передвищої освіти за освітньо-п рофесійною програмою «Готельно-ресторанна справа». Професіонал-практик високого рівня поділився власним досвідом роботи у якості керівника та представника багатьох закладів гостинності міста Луцька. Поговорили про шлях в професію сфери гостинності, барну культуру, як проходить робочий тиждень бар-менеджера, дізнались які книги та ресурси читає. Юрій розповів, що як бармен він формувався в усіх закладах, де доводилось працювати. Добре, коли є бекграунд за спиною – кафе, бар, ресторан, кальян-клуб, всі напрями цікаві і корисні в подальшій роботі.
Юрій ознайомив здобувачів з інноваційними підходами барної індустрії, трендами в барній індустрії, а також ресторанним менеджментом. Акцентував увагу на необхідності розвивати естетичні здібності, емоційний інтелект та комунікаційні навички. Своїм виступом професіонал створив особливу атмосферу та залишив приємні враження від зустрічі.