









On 15 January, professional final examinations began at the Tourism, Hotel, and Restaurant Business Department. Students who have completed their educational and professional programs in the 2023/24 academic year are taking the exams. The complex exam task includes theoretical questions and solving practice-oriented tasks in specialized disciplines. Students presented general and special competencies in accordance with the standards of professional higher education and the relevant educational and professional program.
З 15 січня на відділенні туризму та готельно-ресторанної справи розпочались фахові випускні іспити здобувачів освіти, які завершують опанування освітньо-професійних програм у 2023/24 навчальному році.
Комплексне завдання на іспит передбачало теоретичні питання та розв’язання практико-орієнтованих завдань з фахових дисциплін, а саме – з організації ресторанного та готельного господарства, барної справи, управління якістю продукції та послуг в ЗГРГ (ОПП Готельно-ресторанна справа); технологія та організація туристичного обслуговування, географія туризму, екскурсознавство та основи менеджменту (ОПП Туризм).
Здобувачі презентували загальні та спеціальні компетентності відповідно до стандартів фахової передвищої освіти та відповідної освітньо-професійної програми.
Здобувачі освіти продемонстрували належний рівень фахової підготовки та вміння застосовувати набуті компетентності при виконанні різних типів завдань та продемонстрували готовність до самостійної роботи.
Екзаменаційна комісія привітала здобувачів освіти з успішним складанням фахового випускного іспиту, зокрема комплексного екзамену, адже попереду студентів чекає екзамен з іноземної мови за професійним спрямуванням.