




26 квітня в рамках тижня циклової випускової комісії виробництва та технологій відбулася екскурсія в ресторан «Прага», який є справжнім прикладом вишуканого закладу у стилі “Сучасної Європи” та дозволяє поринути в атмосферу та традиції Чеської столиці. Захід був проведений викладачем фахових дисциплін Пахолюк Тамарою Євгеніївною для студентів 2 та 3 курсів відділення харчових технологій.
Директор ресторану Оксана Анатоліївна розповіла про особливості роботи закладу в умовах військового стану, поділилася своїми планами на майбутнє. Здобувачі освіти мали можливість побачили роботу закладу ресторанного господарства, ознайомитися із зовнішнім і внутрішнім дизайном, з меню та фірмовими стравами, проаналізувати особливості застосування форм і методів обслуговування. Крім того, в реальних умовах можна було вивчити організацію роботи виробничих цехів в закладах ресторанного господарства.
Після завершення екскурсії для студентів було проведено майстер-клас з приготування кави по-празьки.
Такі практичні зустрічі є необхідними для здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології, оскільки вони дозволяють забезпечити формування і розвиток фахових компетентностей.
Висловлюємо подяку директору ресторану Оксані Анатоліївни за змістовну та цікаву екскурсію.
Тамара Пахолюк