У рамках роботи циклової методичної комісії гуманітарної та соціально-економічної підготовки викладач іноземної мов за професійним спрямуванням Анжеліка Яновець провела урок-конкурс «Eating for Good Health».
У ході заняття було представлено англійською мовою презентацію кулінарних рецептів. Майбутні технологи харчової промисловості здійснили аналіз основних продуктів харчування, зазначили їх користь для нашого раціону та запропонували оптимальну кількість споживання білків, жирів, вуглеводів, овочів, фруктів та молокопродуктів. Кожен студент представив свій рецепт страви із збалансованим вмістом поживних речовин. Особливо багато уваги було зосереджено на рецептах страв з високим вмістом білків та вітамінів.
Студенти англійською мовою дискутували та розповідали про те, як збалансувати свій раціон за вмістом поживних речовин, і як це зробити із продуктів, які щодня знаходяться на нашому столі.