Дослідження інноваційних  тенденцій барної культури – невід’ємна складова підготовки  конкурентоспроможних фахівців на ринку праці

The students of the Hotel and Restaurant Business educational program attended workshops of speakers and ambassadors of well-known alcohol companies online as part of the International Expo Forum of Restaurant, Hotel, and Cleaning Business, which took place on November 28–29 in Kyiv.

In the educational component of the OC24 laboratory lesson, “Bar business and organization of sommelier work,” students discussed modern mainstream bar business. They identified four main trends in mixology: Positive Wellness, Eco-trend, Surprise Me, Glocal.

Барна культура не стоїть на місці, а видозмінюється разом із суспільством. Здобувачі освіти ОПП Готельно-ресторанна справа в онлайн-форматі відвідали   майстер-класи спікерів та амбасадорів відомих алкогольних компаній у рамках Міжнародного експофоруму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу, що проходив 28-29 листопада у місті Києві.

На лабораторному занятті освітнього компоненту: ОК24 «Барна справа та організація роботи сомельє» студенти обговорили сучасні мейнстріми в барній справі та виокремили 4 основні тренди в міксології: Positive Wellness, Еко-тренд, Здивуй мене, Glocal.

Здобувачі освіти ОПП Готельно-ресторана справа мали змогу вдосконалити спеціальні  компетентності в сфері гостинності, зокрема: здатність до інтелектуального розвитку, здатність застосовувати знання в практичних ситуаціях, здатність до вироблення нових ідей (креативність), здатність оцінювати та забезпечувати якість виконуваних робіт; відпрацювали приготування різдвяних змішаних напоїв, враховуючи інноваційні тренди міксології.